Sport

Komentari 5

Dos Santos: Uvijek idem na nokaut, vodio ja ili ne...

Dos Santos: Uvijek idem na nokaut, vodio ja ili ne...

Brazilski borac koji je vjerojatno umirovio Mirka Filipovića izjavio je da uvijek u borbama ide na nokaut, bez obzira vodi li na bodove kod sudaca

Brazilski borac teške kategorije u slobodnoj borbi, 25-godišnji Junior dos Santos “Cigano”, prokomentirao je svoju pobjedu protiv Mirka “Cro Copa” Filipovića prošle subote u UFC-ovu oktogonu. Na priredbi UFC 103 u Dallasu, mladi je Brazilac deset godina starijeg Hrvata pobijedio prekidom borbe u trećoj rundi.
- Kad je krenula izmjena udaraca u stajaćoj borbi osjetio sam se vrlo samopouzdano i ugodno nasuprot njega. Sa svakom novom izmjenom moje je samopouzdanje raslo nadalje - izjavio je Cigano, koji je prije hrvatskog borca ekspresno u oktogonu pobijedio dva suparnika u uvodnim rundama.
- Moj stil je ići naprijed i napadati svo vrijeme borbe. Činio sam to i protiv Filipovića i opet je ispalo dobro. Borim se da bih završavao borbe, ma koliko uvjerljivo vodio. Znam da sam obje uvodne runde dobio u svoju korist, no svejedno sam želio pobijediti nokautom. Bez obzira radilo se o prvoj, drugoj ili trećoj rundi, uvijek ću boksati da bih završio borbu prije isteka treće runde - kaže Cigano.

Najčitaniji članci