Sport

Komentari 73

'Došli smo sa 60 milijuna € za Gvardiola. Leipzig nije htio čuti'

'Došli smo sa 60 milijuna € za Gvardiola. Leipzig nije htio čuti'

Po fizionomiji te nogometnom znanju i umijeću kotira za titulu jednog od najboljih na svijetu na svojoj poziciji u budućnosti. 'Mogli smo ga lako prodati, ali Leipzig nije htio', rekao je agent Andy Bara

Tek mu je 20 godina... Premda je na nogometnoj sceni dovoljno dugo da se čovjeku učini kao da ima i više. Joško Gvardiol jedan je od onih nogometnih talenata kojima se jednog dana predviđaju velike stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije nepoznanica kako je RB Leipzig napravio odličan posao kada ga je doveo iz Dinama za oko 18 milijuna eura. U njemačkom prvoligašu znali su da će to biti investicija s podebljim povratom za koju će samo trebati pričekati pravi trenutak.

Gvardiol po fizionomiji te nogometnom znanju i umijeću kotira za titulu jednog od najboljih na svijetu na svojoj poziciji u budućnosti, stoga ga 'bikovi' neće pustiti premda se i već sada vrte neke ozbiljne cifre.

- On je imao Leeds, koji mu je financijski više davao, ali i on se (kao i Dani Olmo) odlučio za pravi put. I pogodio je. Mi smo njega sad mogli vrlo lako prodati za 60 milijuna eura, ali RB Leipzig uopće nije htio pričati o tome. Donijeli smo ponudu, ali oni nisu htjeli pričati. Ne mogu reći o kojem se klubu radi jer se posao nije realizirao i kako ne bih nekoga doveo u nezgodnu situaciju - otkrio je nogometni agent Andy Bara u razgovoru s Ivanom Ivkovićem u Podcast Inkubatoru.

Njegova tržišna vrijednost trenutno je 25 milijuna eura po Transfermarktu iako ta suma nije ni blizu prave vrijednosti hrvatskog reprezentativca. Ove sezone odigrao je 27 utakmica u svim natjecanjima i u odlične predstave ugradio dva pogotka te dvije asistencije.

Najčitaniji članci