Obavijesti

Sport

Komentari 35

'Dosta je tu bilo čudnih izmjena. Sve je izgledalo jako kaotično...'

'Dosta je tu bilo čudnih izmjena. Sve je izgledalo jako kaotično...'

Užasna utakmica za nas, ne znam što bih rekao, kazao je Domagoj Duvnjak nakon blamaže protiv Argentine. I on i Marko Mamić spominjali su kaos i nervozu u hrvatskoj reprezentaciji

VIDEO

Deset i pol minuta trebalo je Hrvatskoj da zabije prvi gol Argentini na Svjetskom rukometnom prevnstvu, u utakmici koja nam je život značila. Petnaest minuta u drugom poluvremenu nismo uspjeli zabiti gol.

POGLEDAJTE VIDEO: RK Petrinja za hrvatsku reprezentaciju

Pokretanje videa...

RK Petrinja za rukometaše 00:52

Da nam je netko to rekao prije Mundijala, teško da bismo vjerovali, ali dogodilo se. Hrvatska je izgubila 23-19 i uvelike iskompromitirala šanse za četvrtfinale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kapetan Domagoj Duvnjak teško je pronalazio riječi u razgovoru za RTL.

- Jako užasna utakmica za nas. Krenulo je... Ne znam što bih rekao. Kad netko primi 22 gola, a zabije 18, mislim da ne može pobijediti. Izgledalo je previše kaotično, kao da nas je neka nervoza uhvatila i jednostavno se nismo iščupali - rekao je Dule.

Marko Mamić, pak, slikovito je opisao probleme u napadu.

- Ne može se reći da je obrana bila loša. Koji su bili problemi? Neorganiziranost u napadu, dosta je tu bilo čudnih izmjena, netko uđe, izađe... Dosta je sve to kaotično izgledalo u igri, a i, vjerujem, vama gledateljima - rekao je Marko.

Marin Šipić nahvalio je obranu, a problem je našao u - realizaciji:

- Mislim da je obrana dobro funkcionirala, ali napad je štekao. Ispromašivali smo dosta zicera i mislim da je to najveći problem bio. Pešić je bio odličan. Realizacija je bila baš loša. Moramo skupit glave, vidjeti gdje smo griješili i odraditi kako treba - rekao je, dok Manuel Štrlek nije htio u detalje oko nemoći u napadu:

- Ne sjećam se da smo ikad zabili 18 golova. U napadu baš ništa nije funkcioniralo. Ne znam, treba čestitati Argentini i nadati se i dalje da će Katar pobijediti. Jednostavno smo nemoćni bili u napadu, neću ulaziti u razloge. Ne možemo reći da nismo htjeli, ali jednostavno nismo imali igru. Treba biti pozitivan dok god postoji šansa. Čuda su moguća, puno puta se prolazilo iz nemogućih situacija. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje