Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Dr. Ivo slomio Darcisa i postao drugi najstariji finalist ikada!

Ivo Karlović nastavio je s odličnim igrama u Indiji. U polufinalu je bio bolji od povratnika Stevea Darcisa sa 7-6, 4-6, 6-3, a u finalu će igrati protiv šestog igrača svijeta Kevina Andersona

Tennis: U.S. Open
Foto: Jerry Lai
16 komentara

Doktor je kao vino, što stariji - to bolji! Bombarder sa Šalate pobijedio je Belgijca Darcisa i postao najstariji finalist nakon Kena Rosewalla 1977. godine!

Ivo Karlović je u indijskom Puneu bio bolji u tri seta, a samo je prvi završio s 'doktorskih' 7-6. U drugom je setu 'Div sa Šalate' malo popustio te je kod 3-3 izgubio servis, a Darcis je bez problema završio drugi set sa 6-4.

Ovom je pobjedom 'Doktor' došao na drugo mjesto najstarijih finalista na Touru. Prvo mjesto kao najstariji finalist, ali i osvajač turnira je spomenuti Australac koji je 1977. u Hong Kongu osvojio turnir sa 43 godine i 9 dana. Karlović je finalist i potencijalni osvajač turnira sa skoro 40 godina.

No, ponovno je Ivo pokazao čelične živce i u četvrtom gemu  odlučujućeg seta oduzeo servis protivniku. Nakon tog nije dao Belgijcu šansu za povratak u meč i sigurno ušao u finale. Ispalio je Karlović 33 asa, a na svom je prvom servisu izgubio samo 6 poena (52/58). Drugi servis bio je slabiji, ali dovoljan za pobjedu (17/31).

Karlović će u finalu igrati protiv Kevina Andersona s kojim ima skor 1-3.

Naši partneri pišu
Message