Sport

Komentari 9

Drama NBA zvijezde: Spasio je svog sina od utapanja u bazenu

Drama NBA zvijezde: Spasio je svog sina od utapanja u bazenu

Košarkaš Philadelphije spriječio je veliku tragediju. Naime, njegov dvogodišnji sin upao je u bazen, ali je srećom košarkaš brzo reagirao i spasio dječaka...

Tek je djelić sekunde potreban kako bi se mala nepažnja pretvorila u veliku tragediju, a upravo je to uspio izbjeći američki košarkaš Andre Drummond (28).

Naime, zvijezda Philadelphije spasila je svog dvogodišnjeg sina od utapanja u bazenu. Drummond je podijelio snimku s kućne kamere na kojoj se vidi kako mali Deon King sjedi na rubu bazena. U blizini ima odraslih, ali nitko ne pazi isključivo na njega. Mali Deon King se očito odlučio okupati, a Drummond je u stilu superheroja uskočio u bazen i spriječio veliku tragediju.

"Ne nose svi heroji plašteve. Ovo je najgora noćna mora za roditelje, ali nitko, srećom, nije ozlijeđen u ovoj snimci", napisao je na Twitteru dvostruki All-Star.

Drummond ima dvoje djece s različitim partnericama. Već spomenutog Deona Kinga dobio je u vezi s partnericom Abigail Russo, dok mu je djevojčicu Aubrey EllaRose rodila Elizabeth Costadoni. Košarkaš u početku nije priznavao očinstvo djece, ali se kasnije predomislio...

Najčitaniji članci