Obavijesti

Sport

Komentari 11

Drama u grotlu Gripa: Zadrani srušili Split nakon produžetka!

Drama u grotlu Gripa: Zadrani srušili Split nakon produžetka!
9

Sve što mi se događalo u dvorani je na neki način 'deja vu'. Sve sam nekako ovdje već vidio i proživio i u nekim trenucima sam osjećao kad da sam van igre dok je trajala utakmica, rekao je Aramis Naglić

VIDEO

Zadar je prekinuo lijepu seriju Splita i slavio na Gripama 94-91. No, tek u produžetku. U prvih 40 minuta bilo je 83-83, a izjednačio je Rančić šutem u zadnjoj sekundi utakmice. U produžetku su se najbolje snašli gosti, koji su odigrali puno bolje u obrani i upisali deset skokova više.

Utakmicu su bolje otvorili domaćina i preko Rančića i Jukića stigli do prve osjetnije prednosti, a četvrtinu bez obrane okončali su 30-24. Zadrani serijom 10-0 stižu do prvog vodstva sredinom druge četvrtine. Sredinom treće četvrtine odvjajaju se na 11 razlike 45-56. Kad se već činilo da je utakmica praktično riješena, 'žuti' se vraćaju u život i serijom 1-10 dolaze do poravnanja i utakmica odlazi u već opisanu neizvjesnu završnicu.

Ovim ubačajem Split je izborio produžetak protiv Zadra, ali gosti su ipak u 17. kolu A-1 lige slavili nakon dodatnih pet minuta 94:91. >>> http://bit.ly/2lDfxVx

Posted by HRT Sport on 12. veljače 2017

Previše nervoze i čak 19 izgubljenih lopti 'žutih', od kojih je organizator igre Filipović prosuo 8, bili su prevelik uteg da bi se dobilo na papiru kvalitetnijeg protivniika Zadra.

- Znali smo da je Zadar dobar, raznovrsan, da ima puno kvalitetnih individualaca, da nismo uz sve još i više pozornosti obraćali napadu, nego obrani kao što smo trebali - rekao je trener Splita Skelin i dodao:

- Kad od momčadi kao Zadar primite previše lakih koševa iz reketa onda je teško očekivati pobjedu. Što se tiče velikog broja izgubljenih lopti Filipovića, to je cijena njegova odrastanja. Momak ima 20 godina i tek je ove godine došao u prvi plan. Teško ga je usporediti s 13 godina starijim i iskusnijim Vladovićem.

Trener Zadrana Aramis Naglić doživi je 'standing ovation' cijele dvorane, koja nije zaboravila da je bio dio slavne gneracije Splita, koja je osvojila tri naslova prvaka Europe.

- Sve što mi se događalo u dvorani je na neki način 'deja vu'. Sve sam nekako ovdje već vidio i proživio i u nekim trenucima sam osjećao kad da sam van igre dok je trajala utakmica. Drago mi je da je dvorana bila puna i da su svi uživali. Znali smo što nas čeka i da je Split u naletu, na kraju smo nakon početnih slabosti ipak uspjeli utakmicu privesti kraju. Moramo se zatvoriti u četiri zida i napornim radom pokušati ispraviti loš start na početku sezone - kazao je Naglić te dodao kako će utakmica istih protivnika u četvrtfinalu Kupa u četvrtak biti nešto posve drugo.

- Igra se na neutralnom terenu u Šibeniku što nama daje malu prednost. No, svaka utakmica je za sebe i vidjet ćemo što će se dogoditi - zaključio je trener Zadra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu