Obavijesti

Sport

Komentari 12

Drama u LA-u: Lakersi uspjeli zaustaviti 'vrućeg' Westbrooka

Drama u LA-u: Lakersi uspjeli zaustaviti 'vrućeg' Westbrooka
1

Los Angeles Lakersi pobijedili su u napetom završetku Oklahomu 111-109, a Thunderu nije pomoglo ni 34 koša sjajnog Westbrooka. Ivica Zubac za Lakerse nije nastupio

VIDEO

Vrlo zanimljivu utakmicu odigrali su košarkaši Los Angeles Lakersa i Oklahoma City Thundera u utorak navečer u Staples Centeru iz koje su kao 111-109 pobjednici izašli domaći Lakersi.

Domaći je sastav šest i pol minuta prije kraja imao 14 poena prednosti (97-83), ali tada je kod gostiju "poludio" Russell Westbrook koji je praktički sam vratio svoju momčad u igru. Thunderi su čak i poveli sa 109-108 nakon što je Steven Adams 14 sekundi prije kraja skočio u napadu i popravio promašaj Westbrooka, ali vodstvo Lakersima vratio je Nick Young pogodivši tricu pet sekundi prije zvuka sirene za 111-109. U posljednjem napadu na utakmici gosti su se okrenuli svom najboljem igraču, ali pokušaj Westbrooka da tricom preokrene rezultat nije bio precizan.

Lakerse, koji su se ovom pobjedom poravnali s Thunderom na omjeru pobjeda i poraza 8-7, predvodili su Jordan Clarkson sa 18, Nick Young sa 17 i Timofej Mozgov sa 16 koševa. Kod Thundera Westbrook je sa 34 pogotka, 13 asistencija i 8 skokova bio nadomak novom "triple-double" učinku, dok je Steven Adams dodao 20 poena.

Mladi hrvatski centar Ivica Zubac nije nastupio za Lakerse.

Neizvjesno je bilo i u Denveru gdje su domaći Nuggetsi svladali Chicago Bullse sa 110-107. Kod rezultata 107-107 9.5 sekundi prije kraja utakmice Will Barton je iznudio prekršaj Dwyanea Wadea i potom pogodio oba slobodna bacanja za 109-107 da bi u sljedećem napadu odgovornost kod Bullsa preuzeo stanoviti Isaiah Canaan koji je promašio tricu, a potom je Danilo Gallinari pogodio jedno od dva slobodna bacanja za konačnih 110-107. Najefikasniji kod pobjednika bio je Jamal Murray sa 24 koša, bivši centar Cedevite Jusuf Nurkić je dodao 14 uz 14 skokova, dok su Bullse predvodili Jimmy Butler sa 35 i Dwyane Wade sa 22 ubačaja, a Rajon Rondo je bio blizu "triple-doublea" sa 13 pogodaka, 11 skokova i 8 asistencija.

New York Knicksi upisali su petu uzastopnu domaću pobjedu svladavši Portland Trail Blazerse sa 107-103 i tako stigli do 50-postotnog učinka (7-7). Utakmicu je riješio Derrick Rose koji je pogodio šut sa pet metara za 107-103 6.8 sekundi prije kraja utakmice. Ipak, najbolji kod domaćih bio je Kristaps Porzingis sa 31 poenom i 9 skokova, Rose je dodao 18, a Carmelo Anthony 17. U redovima Blazersa najefikasniji je bio Damian Lillard sa 22 ubačaja.

New Orleans Pelicansi iznenađujuće su lako sa 112-94 kao gosti nadigrali Atlanta Hawkse, a tijekom utakmice imali su i 35 pogodaka viška. Briljirao je Tim Frazier sa 21 košem i 14 asistencija, dok su kod domaćih Kyle Korver i Dennis Schroeder ubacili po 14 poena.

 Najbolje akcije večeri

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...