Obavijesti

Sport

Komentari 27

Drama u Slavoniji: Skočio kao Vrsaljko i spasio život golmanu

Drama u Slavoniji: Skočio kao Vrsaljko i spasio život golmanu
5

Na utakmici MŽ lige Slavonije i Baranje između Mladosti iz Antina i NK Čepina, teško je ozlijeđen golman domaćih Josip Raguž. Pao je na teren i ostao nepomično ležati, a život mu je spasio fizioterapeut Vinko Božić

VIDEO

U međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje jučer su snage odmjerili Mladost iz Antina te NK Čepin gdje je pobijedila gostujuća momčad. Nažalost, nogomet je u ostao u sjeni stravičnih scena koje su se dogodile u šestoj minuti utakmice.

Mladi golman Mladosti Josip Raguž nesretno je nastradao u nespretnom sudaru sa suigračem te ostao ležati nepomično na travnjaku, piše sportalo.hr

Srećom, i ovdje se pojavio 'Šime Vrsaljko' u liku i djelu stručnog i pribranog fizioterapeuta gostujućeg kluba, Vinka Božića (25). 

On je preuzeo brigu o Josipu te spasio mu život budući da je jedini znao kako mu vratiti svijest.

- Na prvi pogled izgledalo je strašno. Igrači obje momčadi su odmah priskočili, automatski su krenuli vaditi jezik Josipu iako je u medicini malo drugačija praksa - rekao je Vinko za sportalo.hr

Josip je ostao bez svijesti nekoliko trenutaka i nakon što se osvijestio nije bio pribran.

Fizioterapeut je bio uz mladog golmana sve dok nije stigla Hitna pomoć koju su čekali dvadesetak minuta. Mladi je golman prebačen u vinkovačku bolnicu gdje je zadržan na daljnjim pretragama te promatranju.

- Josip je ostao bez svijesti nekoliko trenutaka, nakon što se osvijestio nije bio pribran, odgovarao je na pitanja, ali smo svakako morali pozvati hitnu pomoć koja je nakon dvadesetak minuta stigla iz Vinkovaca i odvezla ga na daljnju obradu. U svakom slučaju u svoje osobno i ime NK Čepina, Josipu želimo što brži oporavak i povratak na teren - zaključio je junak dana u Slavoniji, Vinko Božić.

Nk Mladost Antin - NK Čepin 0:4 Krstanović 15min.; Nikolić 30min.; Bilandžić 35min.; Nikolić 52min. Krenuli smo u...

Posted by NK Čepin Seniori on Saturday, March 4, 2017

Gledatelji utakmice kažu kako je to izgledalo čak i gore od 'slučaja Torres' gdje je, podsjećamo, život španjolskom napadaču pribranom i pravovremenom reakcijom spasio naš reprezentativac Šime Vrsaljko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani