Obavijesti

Sport

Komentari 227

Ludnica u Kranjči: Petković i Ademi srušili lokose uoči pauze

Ludnica u Kranjči: Petković i Ademi srušili lokose uoči pauze
11

Bruno Petković je ušao odmah na početku drugog dijela pa nakon svega 50-ak sekundi vratio Dinamu prednost. Lokosi su imali sjajnih šansi u samoj završnici, ali Livaković je sačuvao tri boda 'plavima'

U posljednjem susretu 10. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici pobijedio Lokomotivu 2-1 ostvarivši devetu pobjedu ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

Dinamo je poveo vrlo rano, a strijelac je u šestoj minuti bio Arijan Ademi. Pet minuta kasnije moglo je biti i 2-0, no Čavlina je zaustavio Drmićev udarac. Vrlo blizu gola gosti su bili i u 23. minuti, Mišić je silovito pucao sa 20-ak pogodivši stativu.

U trenucima Dinamove dominacije, Lokomotiva je u 13. minuti izjednačila. Miličević je poslao prizemnu loptu s lijeve strane, a Kulenović sjajno pogodio za 1-1. "Plavi" su u nastavku poluvremena bili aktivniji, no više nije bilo promjene rezultata. Međutim, već u drugoj minuti nastavka Dinamo je ponovo poveo. Tek što je ušao u igru Petković je pogodio prekrasnim udarcem sa 20-ak metara.

VIDEO Ademi sjajno zabio u 6. minuti, Kulenović izjednačio, a Petković pogodio čim je ušao
VIDEO Ademi sjajno zabio u 6. minuti, Kulenović izjednačio, a Petković pogodio čim je ušao

Hrvatski prvak je sve mogao zaključiti u 72. minuti, Oršić je presjekao jedno dodavanje, te pucao sa sedam, osam metara, no Čavlina je sjajno nogom obranio njegov udarac.

Najbliže izjednačenju Lokomotiva je bila u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je Kulenović pucao glavom, a Livaković sjajno reagirao. Prethodno su pucali i Šotiček i Milićević, no u ludoj završnici istaknuo se Livaković sjajnim intervencijama. (Hina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
10. KOLO HNL-A 17:15 , Stadion u Kranjčevićevoj, Zagreb
Lokomotiva
Kulenović 13'
1 : 2
Dinamo
Ademi 6', Petković 46'
Sortiranje događaja

KRAJ!

Dinamo je izdržao silovite nalete Lokomotive na samom kraju susreta, istaknuo se Dominik Livaković s dvije, tri vrhunske obrane.

Lider HNL-a je tako stigao do 9. pobjede u 10. kolu HNL-a uoči reprezentativne pauze. Jedini remi ostao je onaj iz Varaždina.

93'

Fantastična šansa za Kulenovića! Livaković čupa i drži Dinamo na životu! Napadač Lokosa sjajno je pucao glavom s desetak metara.

Igrat će se četiri minute sučeva dodatka.

86'

Dvije promjene kod Lokomotive, jedna kod Dinama. Ušli su Mersinaj i Smakaj, a izašli Cipetić i Salihu. Kod Dinama je izašao Drmić, a ušao Bulat.

85'

Pucao je Mišić s jedne, zatim i Oršić preko gola da bi s druge strane zaprijetio Šotiček! Odapeo je u bliži kut po podu, a Livaković sjajno intervenirao.

Komentari 227