Obavijesti

Sport

Komentari 6

Drogba: Chelsea je favorit, ali idemo po pobjedu u London

Drogba: Chelsea je favorit, ali idemo po pobjedu u London
1

'Chelsea je apsolutni favorit u Londonu, ali mi ćemo dati sve od sebe. Moramo zabiti gol u gostima. Probat ćemo odigrati kao što je Chelsea večeras odigrao u Istanbulu'

VIDEO

Galatasaray i Chelsea su u Istanbulu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigrali 1:1. Više razloga za zadovoljstvo dakako imaju 'plavci' iz Londona, a napadač turske momčadi Didier Drogba vjeruje kako on i suigrači na Stamford Bridgeu mogu napraviti senzaciju i proći dalje.

- Želimo proći dalje. Chelsea je apsolutni favorit u Londonu, ali mi ćemo dati sve od sebe. Moramo zabiti gol u gostima. Probat ćemo odigrati kao što je Chelsea večeras odigrao u Istanbulu - rekao je Drogba pa nastavio:

- Zadovoljan sam utakmicom, nismo bili inferiorni nijednog trenutka, iako su oni jači na papiru. Imamo aktivan rezultat i zaista vjerujem kako možemo do pobjede i dobro rezultata u uzvratu - zaključio je Drogba, koji je najbolje godine karijere proveo upravo na Stamford Bridgeu.

Trener Chelseaja Jose Mourinho bio je zadovoljan remijem, iako tvrdi kako je njegova momčad sve trebala riješiti već u prvih 45 minuta.

- Galatasaray je veliki klub s velikim igračima, nije lako. U prvom poluvremenu smo mogli riješiti utakmicu. Ne kritiziram napadače, ali imali su šanse promijeniti tijek utakmice - rekao je Portugalac te zaključio:

- U nastavku nas je Galatasaray pritisnuo. Bolje je 1:1 od 0:0. Ne možemo reći da je ovo loš rezultat, ali morat ćemo se jako potruditi i u uzvratu.

Ronaldo skinuo još jedan rekord, Casillas u Njemačkoj primio već 25 golova

Nogometaši Reala već u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka uvjerljivom 6:1 pobjedom u Gelsenkirchenu protiv Schalkea riješili su pitanje prolaska u četvrtfinale. Briljirali su Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema koji su zabili po dva gola.

- Odigrali smo neke dobre utakmice ove sezone, a ovo je bila još jedna od njih. Treba reći i kako Schalke nije bio na svom maksimumu. Zadovoljni smo jer smo blizu četvtfinala - rekao je CR7 pa dodao:

- Benzema, Bale i ja smo odigrali dobro, ne samo zbog golova. Ma svi smo igrali danas dobro i svi smo se trudili - zaključio je Portugalac.

Cristiano Ronalda je sa dva gola Schalkeu postao prvi igrač u povijesti Lige prvaka koji je treću sezonu zaredom zabio najmanje deset golova. Inače, Ronaldo je u dosadašnjoj karijeri zabio 61 gol u Ligi prvaka, čime je na trećem mjestu vječne liste.

Casillas primio gol nakon 951 minute

Poraz Schalkea mogao je biti i uvjerljiviji da u samoj završnici utakmice Klaas-Jan Huntelaar nije zabio golčinu Ikeru Casillasu. Golman 'kraljevskog kluba' tako je primio gol nakon 951 minute.

Naime, Casillas ove sezone brani samo u Ligi prvaka i Kupu Kralja, a prije Huntelaara, posljednji koji su tresli njegovu mrežu bili su nogometaši Galatasaraya i to 27. studenog prošle godine na Santiago Bernabeuu.

Treba istaknuti i jedan negativan rekord Casillasa. Ovo mu je bilo 12. gostovanje s Realom u Njemačkoj, a nijednom nije začuvao mrežu netaknutom. Dapače, u 12 nastupa primio je 25 golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti