Obavijesti

Sport

Komentari 0

Drpić slavio protiv HSV-a, Petrić dobio crveni karton

Drpić slavio protiv HSV-a, Petrić dobio crveni karton
1

Karlsruhe je pobijedio HSV 3-2 nakon velikog preokreta. Petrićeva momčad ispustila je vodstvo 2-0, a hrvatski napadač ranije je morao pod tuš

VIDEO

Na gostovanju kod Karlsruhea momčad iz Hamburga imala je sve nakon 48 minuta. Nakon 92 ostala je - bez ičega. Vodili su 2-0, potpuno kontrolirali utakmicu protiv jedne od najlošijih momčadi u ligi, a onda neobjašnjivo pali. U totalno crnilo HSV-a uklopio se i Mladen Petrić. Ne samo da nije zabio niti jedan od ova dva gola, već je i dobio izravan crveni karton zbog udaranja Engelhardta. Možda je i to jedan od razloga što je HSV u 92. minuti primio gol koji je doveo Karlsruhe do pete pobjede ove sezone.
Nakon samo sedam minuta Peruanac Guerrero je doveo HSV u vodstvo, a gosti su odlično otvorili i drugo poluvrijeme. Samo dvije minute su prošle kada je Benjamin utrpao i drugu loptu u Karlsruheov gol. No dva gola prednosti HSV je imao jedva minutu. Odmah je domaćina u igru vratio Freis, a već u 53. minuti bilo je 2-2. Strijelac za izjednačenje bio je Federico.
Dino Drpić, koji je solidno odigrao i drugu utakmicu za Karlsruhe, dobio je žuti karton u 66. minuti, a karton je deset minuta kasnije dobio i Mladen Petrić. Engelhardt ga je faulirao, Petrić 'eksplodirao' i udario protivničkog igrača. Sudac ga je poslao pod tuš, kao i Engelhardta šest minuta kasnije. Zbog faula na Petriću dobio je prvi, a u 82. minuti i drugi žuti karton. Strijelac prvog gola Freis na vrhu peterca je glavom dočekao centaršut s desne strane i donio KSC-u bodove koji ih odvode iz zone ispadanja.

RAKITIĆ BOLJI OD VRANJEŠA
Ivan Rakitić je igrao sat vremena za Schalke koji je na domaćem terenu pobijedio Werder 1-0 pogotkom Howedesa. U utakmici s malo prilika kod gostiju je Jurica Vranješ cijelo vrijeme sjedio na klupi.
Hoffenheim se spasio petog poraza sezone na gostovanju u Mönchengladbachu. Gubili su 1-0 sve do posljednje minute kada je u gužvi najbolje reagirao Wllington i postavio konačnih 1-1.
Najviše pogodaka je palo u Leverkusenu gdje je Stuttgart slavio 4-2, a posao od tri boda im je bio olakšan od 49. minute kada je drugi žuti karton dobio domaći igral Vidal. (ts)

BUNDESLIGA, 19. KOLO
KARLSRUHE - HSV 3-2 (Freis 49, 90, Federico 53 / Guerrero 7, Benjamin 48)
BAYER - STUTTGART 2-4 (Kiessling 67, Charisetas 90 / Gomez 3, 75, Hitzlsperger 51, Khedira 90)
WOLFSBURG - BOCHUM 2-0 (Džeko 21, 84)
SCHALKE - WERDER 1-0 (Howedes 48)
BORUSSIA (M) - HOFFENHEIM 1-1 (Baumjohann 44 / Welligton 89)
EINTRACHT - KÖLN 2-2 (Russ 3, Fenin 63 / Novakovič 57, 74-11m)

POREDAK: 1. Hoffenheim 39, 2. Hertha 37, 3. Hamburg 36, 4. Bayern 35 (-1), 5. Bayer 33, 6. Stuttgart 31...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'