Sport

Komentari 11

Četverostruka pobjednica Grand Slama napušta Roland Garros zbog stresa: Prijetili joj kaznom

Četverostruka pobjednica Grand Slama napušta Roland Garros zbog stresa: Prijetili joj kaznom

Mislim kako je najbolje za turnir, ostale igračice i moje dobro da se povučem kako bi se svi ostali mogli ponovno posvetiti tenisu, napisala je japanska tenisačica nakon što je odbila govoriti za medije

Trenutačno druga tenisačica svijeta, Japanka Naomi Osaka (23) odustala je od daljnjeg nastupa na Roland Garrosu dan nakon što je bojkotirala konferenciju za medije po pobjedi u 1. kolu zbog čega je kažnjena sa 15.000 dolara.

Četverostruka Grand Slam pobjednica prije početka turnira je rekla kako ne želi razgovarati s medijima iz "mentalnih razloga", no Vijeće Grand Slam turnira nije imalo razumijevanja.

Uz novčanu kaznu, zaprijetilo joj je izbacivanjem s turnira te suspenzijom na sljedećim turnitima ukoliko nastavi izbjegavati medije, pa je 23-godišnja Japanka sama napustila Roland Garros.

"Mislim kako je najbolje za turnir, ostale igračice i moje dobro da se povučem kako bi se svi ostali mogli ponovno posvetiti tenisu", objavila je Osaka putem Twittera nagovijestivši kako bi mogla uzeti dužu pauzu od nastupanja.

Najčitaniji članci