Obavijesti

Sport

Komentari 46

Dudu: Ništa od Dinama, imam još ugovor, ali i drugih opcija

Dudu: Ništa od Dinama, imam još ugovor, ali i drugih opcija
1

"Hoću li doći u Dinamo? Ove sezone sigurno neću. Pa imam ugovor u Šahtaru. Sigurno ću s njima pričati o produženju. Ako ne ostanem tamo, ima drugih opcija"

VIDEO

Eduardo, Vukojević i Sammir na treningu u Međugorju nizali su krugove, a Ogiju se otelo: "Evo trojca za jesen". Vukojević je, naravno, mislio na Dinamo, jer kumovi su se zadnjih tjedana spominjali kao povratnici u Maksimir. Dudu se samo nasmijao.

- Hoću li doći u Dinamo? Ove sezone sigurno neću. Pa imam ugovor u Šahtaru. Sigurno ću s njima pričati o produženju. Ako ne ostanem tamo, ima drugih opcija. Naravno da još mogu igrati na višoj razini - rekao je Dudu i dodao:

- Nitko me iz Dinama nije zvao. Sve su to priče, ali nije bilo ništa službeno.

Dudu je od dolaska u Međugorje nasmijan, naravno da su na nogama kopačke na kojoj je s jedne strane naša, a s druge strane brazilska zastava.

- Nisam ovdje bio od 2007. godine. A dolazio sam nekoliko puta s Dinamom - prisjeća se Eduardo, koji je komentirao i Sammirovu želju za odlaskom:

- Mislim da je već dosadio s tom pričom da želi otići. Logično je da želi ići naprijed i da želi novi izazov.

Svjetsko prvenstvo iduće se godine igra u njegovoj domovini, a prijatelji stalno zovu.

- Svi, naravno, navijaju za nas. Prijatelji iz Brazila me zovu i kažu: 'Nemojte zeznuti pa da nam ne dođeš' - smije se Eduardo, koji će poslije Škotske i Portugala imati samo tjedan dana za odmor.

- Vjerojatno ću malo na more. Već 20. lipnja moram biti u Donjecku.

Njega i društvo danas u Mostaru čeka vatrena atmosfera. Utakmica sa Zrinjskim je odgođena, ali je Štimac reprezentaciju ipak odlučio odvesti pod Bijeli brijeg. Danas će u 18 sati u Mostaru odraditi otvoreni trening.

- Razočarani smo što nema utakmice, ali i ovako ćemo dobro napuniti stadion. Bit će atmosfera kao da se igra. Očekuju se tisuće navijača. Pravi spektakl - poručili su Mostarci, koji su ovih dana dolazili i na treninge u Međugorje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'