Obavijesti

Sport

Komentari 7

Dudu: Sanjam gol Partizanu u Beogradu, puno bi mi značio

Dudu: Sanjam gol Partizanu u Beogradu, puno bi mi značio
1

Nadam se da ću sad ja biti čovjek odluke. Srna je odlučio prvu, a vjerujem da ja mogu drugu utakmicu protiv Partizana, rekao je napadač Šahtara Eduardo da Silva

VIDEO

Sigurno ćemo dobiti Partizan, a pobjednički gol zabit će Darijo Srna, rekao je prije prve utakmice u nogometnoj Ligi prvaka ove sezone Eduardo da Silva.

Hrvatski reprezentativac imao je sjajan predosjećaj pred utakmicu u Donjecku. Pogodio je rezultat i strijelca, a pred večerašnji susret u Beogradu kaže:

- Nadam se da ću sad ja biti čovjek odluke. Srna je odlučio prvu, a vjerujem da ja mogu drugu utakmicu protiv Partizana. Sanjam gol u Beogradu. To bi bio velik trenutak za mene.

Eduardo je u Ligi prvaka ove sezone zabio dva gola, i to bivšem klubu Arsenalu. Baš je slavlje protiv Engleza u prošlom kolu dovelo Šahtar na korak od prolaska dalje.

- Protiv Arsenala pokazali smo snagu. Bila je to naša velika pobjeda, ali to moramo potvrditi protiv Partizana. Neće biti lako. Iako su već ispali, sigurno žele dobiti barem jednu utakmicu. Ni bod za nas ne bi bio loš, ali ipak željeli bismo doći do tri boda i proslaviti prolazak u osminu finala već nakon pet kola.

Srnu i Eduarda u Beogradu sigurno dočekuje vatreni doček Grobara.

- Igrao sam u tom gradu prije nekoliko godina s mladom reprezentacijom. Izgubili smo 3-1 i taj me poraz još jako boli. Znam da će se navijači  u Beogradu okomiti na mene i Srnu, ali neće nas preplašiti. To nikako - uvjerava Eduardo da Silva.

Upoznao je i sunarodnjaka Clea, kojega smatra velikim igračem.

- Doista je sjajan. Sigurno neće biti još dugo u Partizanu. Ipak, vjerujem da ću ja biti bolji u napadačkom obračunu večeras - kaže Dudu.


Ranieri: Bayern će pasti u Rimu

Europski viceprvak dobio je prve četiri utakmice u skupini E. Sigurno su u osmini finala, a Van Gaal u Rimu neće moći računati na pola momčadi. Ozlijeđeni su Ivica Olić, Arjen Robben, Klose i Van Bommel, a Schweinsteiger ima žute kartone.  Romi je ova utakmica ključna. Ako dobiju, bit će blizu prolaska.

- Uz rasprodani Olimpico Bayern će pasti. Igramo sve bolje i to ćemo potvrditi - kaže trener Rome Ranieri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku