Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dujmović: Moram igrati ako želim ostati u reprezentaciji

Dujmović: Moram igrati ako želim ostati u reprezentaciji
1

Tomislav Dujmović ispao je u drugu momčad moskovskog Dinama. Igrač traži novi klub kako bi imao kontinuitet u igri i tako zaslužio mjesto i u reprezentaciji Hrvatske

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Tomislav Dujmović (30) postao je standardni član druge momčadi moskovskog Dinama.

- Na vlastito inzistiranje prebačen sam u drugu momčad, za koju sam u posljednjim trima kolima odigrao po 90 minuta – rekao je zadnji vezni nogometaš za Totalsport.

Dujmović je ispao iz kruga kandidata za prvu momčad zbog odredbe koja u Ruskoj premierligi vrijedi za strance. Istodobno ih u momčadi smije biti najviše šestorica, što trenere ograničava u manevarskom prostoru.

- Zbog istog je problema svojedobno Stipe Pletikosa sasvim ispao iz momčadi moskovskog Spartaka. U klubu me tretiraju normalno. Trener je korektan i nemam s njim nikakvog problema. Kaže mi da nema ništa protiv mene i da radim dobro. Jednostavno, za mene nema mjesta. Na mojoj poziciji ima na raspolaganju dva Rusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dujmović ima dvije opcije: ili tražiti raskid ugovora, moguće i posudbu, te nastaviti karijeru negdje drugdje, ili dobro zarađivati sjedenjem na tribinama.

- Mogao bih se predati, sjediti i primati novac, samo kad bih mogao. Previše volim igrati da bih si to dopustio. Još više, glupo mi je sjediti zbog reprezentacije. Zato sam čelnicima kluba najavio razgovor na zimu. Pokušat ću ishoditi da me puste.

- Obavio sam neke preliminarne razgovore i načelno su se složili. I njima je u interesu da se moj status riješi. Drugo je sad pitanje kamo bih išao. U Rusiji mi igraju samo moskovski klubovi. U drugima je previše nesigurno. No, kako sam u Lokomotivu već bio, nema smisla odijevati dres trećega gradskog kluba. Radije bih otišao nekamo u Europu.

- Imam ambiciju nastaviti reprezentativnu karijeru, a znam da ovako, dok ne igram, realno ne mogu očekivati od izbornika da me poziva. Zato moram pronaći klub u kojem ću igrati – završio je Zagrepčanin, koji ugovor s Dinamom ima do 30. lipnja 2013. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka