Obavijesti

Sport

Komentari 80

Dule najbolji asistent na Euru, Hrvatska ima najbolji napad...

Dule najbolji asistent na Euru, Hrvatska ima najbolji napad...
5

Domagoj Duvnjak s 46 dodavanja najbolji je asistent. Hrvatska je zabila najviše na Euru, okruglih 250 golova, a i najprecizniji smo. Hrvati su i tukli najviše na turniru

VIDEO

Hrvatski rukometaši vraćaju se u domovinu s broncom oko vrata. Kako je rekao ministar obrane Jakov Gojun, broncom koja njima zlata vrijedi. Kauboji su osvojili svoju treću europsku broncu i već 13. medalju od samostalnosti.

Domagoj Duvnjak najbolji je asistent Europskog prvenstva s 46 dodavanja. Dule je ispred najboljeg mladog igrača Eura, Norvežanina Sandera Sagosena koji ima šest asistencija manje. Na trećem mjestu je Danac Mikkel Hansen s 38 asistencija.

Manuel Štrlek , koji je izabran u idealnu momčad prvenstva kao najbolje desno krilo, četvrti je strijelac na Euru s 43 gola iz 54 pokušaja.

Hrvatsko otkriće prvenstva, pivot Marino Marić , šesti je po uspješnosti. Zabio je 32 gola iz 45 udaraca. Jakov Gojun drugi je bloker prvenstva s 10 uspješnih blokada, isto toliko ima Rus Černoivanov, a prvi je Finn Lemke iz redova europskih prvaka.

Ivan Stevanović je među 10 najboljih golmana Europe s 34 posto obrana, prvi je Vincent Gerard iz Francuske s 37 posto, drugi je Viktor Kirejev iz Rusije s 36 posto, a isti postotak ima i Nijemac Andreas Wolff.

Hrvati najbolji i najprecizniji, a i najviše tuku

Hrvatska odlazi s Eura kao najbolja napadačka momčad. Kauboji su u osam utakmica zabili točno 250 golova, 15 više od Norveške i 27 golova više od europskih prvaka Nijemaca.

POGLEDAJTE VIDEO: Kauboji se još jednom iskazali

Pokretanje videa...

24sata Video 00:13

Kauboji nisu samo najviše zabili, već su i najbolja momčad po postotku uspješnosti. Hrvatska je na prvom mjestu s 64 posto uspješnosti. Islanđani su na drugom mjestu sa 63 posto, a isti postotak uspješnosti imaju i Francuzi.

Hrvati su spremni zasukati rukave i potući se na terenu. Hrvatska i Njemačka momčadi su koje su najviše tukle na Euru. Hrvatska ima 36 minuta isključenja i tri crvena kartona, dok je njemačka na 40 minuta isključenja i dva crvena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti