Sport

Komentari 0

Dumbović i Rotim pobjednici prvog turnira Stars Open Toura

Dumbović i Rotim pobjednici prvog turnira Stars Open Toura

Turneja se nastavlja u veljači, a svi tenisači skupljaju bodove za plasman na završni turnir, koji bi se trebao održati u Umagu u srpnju iduće godine

U Zagrebu je završio prvi turnir iz serije Stars Open Tour, gdje je Silvio Marić okupio teniske rekreativce podijeljene u četiri kategorije.

Nakon što su prošli vikend završili turniri parova, dobili smo i pojedinačne pobjednike.

Matej Dumbović pobjedio je Luku Lemića u finalu konkurencije pro single sa 6-2, 4-6, 12-10, a Šimun Rotim je pobjedio Filipa Medića u konkurenciji rekreativaca 6-4, 7-6.

Prvi je to turnir Stars Open Toura, turneje teniskih rekreativaca koju su pokrenuli Silvio Marić i Goran Lukačević, i koja je okupila gotovo 250 igrača.

Druga bi postaja trebala biti u veljači, bodovi sa svakog turnira će se zbrajati i najbolji će izboriti plasman na završnicu u srpnju u Umagu.

Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura

Najčitaniji članci