Obavijesti

Sport

Komentari 6

Durantula je ljut! Povijesnom utakmicom potopio je Giannisa

Durantula je ljut! Povijesnom utakmicom potopio je Giannisa

Durant je utrpao fantastičnih 49 poena, šutirao je 16 od 23, uhvatio je 17 skokova i podijelio deset asistencija. Igrao je bez Kyrieja Irvinga, a James Harden bio je u očajnom stanju

VIDEO

Brooklyn Netsi u petoj utakmici druge rune Istočne konferencije slavili su protiv Milwaukee Bucksa 114-108.

POGLEDAJTE VIDEO: Košarkaška reprezentacija na pripremama

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

Najzaslužniji za to bio je ubojiti, maestralni, nevjerojatni Kevin Durant. Ne postoje ti epiteti kojima bismo mogli opisati ono što je Durant napravio jadnim Bucksima jer ovo je utakmica - baš za povijest. Pred sobom je Durant imao Giannisa, jednog od najboljih obrambenih, a i općenito najboljih igrača lige, kao i Khrisa Middletona i PJ Tuckera, još dvojicu obrambenih majstora.

NBA: Milwaukee Bucks at Brooklyn Nets

On je na to sve odmahnuo rukom i strpao fantastičnih 49 poena, šutirao je 16 od 23, uhvatio je 17 skokova i podijelio deset asistencija. Igrao je bez Kyrieja Irvinga koji se možda neće vratiti do kraja serije, a iako je tu bio James Harden koji se tek vratio od ozljede - u napadu kao da ga nije bilo. 'Brada' je zabio tek pet poena, jednostavno nije u dobrom stanju.

Na 50 sekundi do kraja pri vodstvu 106-105 napad se približavao kraju, sat od 24 sekunde odbrojao je svoje, a Durant je tad preko Middletona strpao maestralnu tricu i rekao - dosta je bilo! 

- On je najbolji igrač na svijetu u ovom trenutku - rekao je Giannis Antetokounmpo, Grk i osvajač MVP nagrade.

Bez teksta su ostale i legende lige poput Magica Johnsona i Allena Iversona. Iverson mu je poručio da je veliki ubojica, a Johnson je rekao: Ovo je partija za Mount Rushmore!

Sa srijede na četvrtak igraju Hawksi i Sixersi, kao i Clippersi i Utah gdje snagu odmjeravaju naša dvojica reprezentativaca - Ivica Zubac i Bojan Bogdanović. Rezultat u obje serije je 2-2.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju