Sport

Komentari 19

Dva vojnika: Mandžo svratio u Vukovar i dobio prekrasan dres

Dva vojnika: Mandžo svratio u Vukovar i dobio prekrasan dres

Ivan Marijanović, kapetan trećeligaša iz Vukovara, poklonio je bivšem hrvatskom reprezentativcu dres na kojem je Vodotoranj i natpis "Grad heroj 1991-2021"

Dok čeka na prvo reprezentativno okupljanje u novoj ulozi pomoćnika izbornika Zlatka Dalića, Mario Mandžukić (35) božićne blagdane provodi u svojoj Slavoniji, pa je tako svratio i do Vukovara.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo i Olić počasni građani Slavonskog Broda

Iz tamošnjeg trećeligaša pohvalili su se fotografijom na kojoj je Mandžo u društvu kapetana, golmana Ivana Marijanovića (34), i drži tamni dres s fotografijom Vodotornja i natpisom "Grad heroj 1991-2021" u čast 30. obljetnice bitke za Vukovar koji je oduševio mnoge.

U opis su stavili jednostavno: "[POZOOOOR!] Dva vojnika 🇭🇷".

"Čestitke, bravo", napisao je jedan pratitelj HNK Vukovar 1991.

"Mandžo, uložite ti i tvoji kolege u vukovarski nogomet i nemoguće napravite mogućim, dioničko društvo. Imat ćete bolji i mirniji pregled nego u velikom gradu", napisao je drugi.

Marijanović je, inače, branio za Dilj, Bedem i Cibaliju, nadimak mu je Beba, navija za Cibaliju, Dinamo i Vukovar, a za iduću godinu navijačima je obećao plasman u viši rang.

Vukovar je nakon prvog dijela sezone vodeći u Trećoj HNL - Istok s bodom više od Belišća i tri više od Zrinskoga iz Jurjevca. U 17 utakmica ima samo jedan poraz i tri remija.

Najčitaniji članci