Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Dvaput smo se vraćali, a suci su navlačili na njihovu stranu'

'Dvaput smo se vraćali, a suci su navlačili na njihovu stranu'
1

Nismo znali naći rješenje kako pokriti svih tih 5 igrača. Dva prednja vezna, špicu i dva krila. Stalno su nam nalazili višak igrača, stalno su nam dolazili brzo do prilike, rekao je trener Dinamovih juniora...

VIDEO

Teška utakmica za nas. Znali smo potencijal koji ima Manchester City sa svojim posjedom lopte i napadanje dubine i okomitosti koju pokazuju. Ne samo u U-19 već su nalik na prvu momčad i bilo nam je teško prilagoditi se u prvom dijelu, rekao je trener Dinamovih juniora Igor Jovičević nakon sjajne utakmice njegovih mladića koji su uspjeli otkinuti bod snažnom Cityju u Manchesteru u drugom kolu Lige prvaka mladih.

Pokretanje videa...

00:25

Englezi su u utakmicu ušli kao ogroman favorit, a to smo mogli vidjeti u prvom poluvremenu. Svaki njihov napad bio je teška opasnost za igrače Dinama, a oba gola zabili su u prvom dijelu kada su apsolutno dominirali svih 45' minuta.

Susret 2. kola Lige prvaka mladih između Manchester Cityja i Dinama

- Nismo znali naći rješenje kako pokriti svih tih 5 igrača. Dva prednja vezna, špicu i dva krila. Stalno su nam nalazili višak igrača, stalno su nam dolazili brzo do prilike. U poluvremenu smo imali konstruktivan razgovor, napravili smo par korekcija i onda smo u drugom dijelu pokazali da se može računati na nas - rekao je Jovičević pa nastavio:

- Konsolidirali smo igru, bili smo bolji s loptom u nogama u nekim situacijama. Kada god bi imali duži posjed, stvarali bi im probleme. Pohvalio bih ekipu jer smo dva puta stizali rezultat na njihovom vrućem terenu gdje suđenje nije bilo baš na najvećem nivou, jer je vuklo malo te sitne faulove na njihovu stranu. Pohvalio bih ekipu za karakter.

Senzacija! Juniori Dinama su otkinuli bod Manchester Cityju
Senzacija! Juniori Dinama su otkinuli bod Manchester Cityju

Dinamova mlađarija je tako osvojila četiri boda nakon dva kola što je fantastičan rezultat. U prvom kolu su pobijedili Atalantu 1-0, no City je pokazao da je puno teži zalogaj, ali 'modri' su na krilima fantastičnog Leona Šipoša uspjeli uhvatiti gol. Zanimljivo je da su četiri puta pucali prema golu Cityja, i čak dva puta pogodili u 'sridu'. City je imao 15 udaraca...

Susret 2. kola Lige prvaka mladih između Manchester Cityja i Dinama

- Četiri boda u dvije utakmice daju nam pozitivan temelj da za naredne dvije utakmice koje će biti ključ u Ligi prvaka, a to su susreti sa Šahtarom. Pohvalio bih ekipu za karakter, zalaganje, trud i ovaj neriješeni rezultat nam daje optimizam za dalje - zaključio je Jovičević.

Za mlade dinamovce sada slijedi povratak u Hrvatskoj i koncentracija na 2. HNL, a za tri tjedna opet će pakirati kofere, rezervirati let i uputiti se za Harkiv gdje igraju protiv Šahtara u trećem kolu grupne faze Lige prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića