Obavijesti

Sport

Komentari 100

Dva Hrvata zabila u neobičnom susretu u Andaluziji; poklon su iskoristili Švicarci i srušili United

Dva Hrvata zabila u neobičnom susretu u Andaluziji; poklon su iskoristili Švicarci i srušili United

Neobičnu smo utakmicu gledali u Andaluziji gdje je sudac Kulbakov u 45 minuta dosudio četiri penala! Zabili su Luka Sučić i Ivan Rakitić. U drugoj utakmici Young Boysi su preokrenuli i iznenadii Manchester United (2-1)

Započela je nova sezona Lige prvaka po skupinama, a u uvodnim utakmicama strijelci su bili hrvatski nogometaši. Sevilla i Red Bull Salzburg remizirali su (1-1), s tim da su oba gola postignuta iz penala , oba u prvom poluvremenu koje je u svakom smislu bilo ludo.

Ludo poluvrijeme! U 45 minuta 4 penala, zabili su Sučić i Rakitić
Ludo poluvrijeme! U 45 minuta 4 penala, zabili su Sučić i Rakitić

Oba pogotka su postigli hrvatski nogometaši: Ivan Rakitić za Sevillu u 42. minuti te mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić u 21. minuti. No, dosuđena su još dva jedanaesterca, oba za austrijskog prvaka. Prvi put, u 13. minuti, nije ga realizirao Adeyemi, kao ni Sučić koji je u 37. minuti imao priliku povećati na 2:0.

Champions League - Group G - Sevilla v FC Salzburg

Potom je početkom drugog poluvremena Sevilla ostala s igračem manje (isključen je En-Nesyri u 50. minuti), ali takvo što gosti nisu uspjeli iskoristiti za osvajanje preostala dva boda iako je do kraja dvoboja Red Bull Salzburg bio bolji.Rakitić je igrao do 65. minute, dok je na drugoj strani Sučić odigrao cijelu utakmicu.

Champions League - Group G - Sevilla v FC Salzburg

Manchester United se poskliznuo na gostovanju u Bernu gdje je švicarski prvak Young Boys slavio 2-1 iako su gosti vodili 1-0 golom Cristiana Ronalda u 13. minuti.

Champions League - Group F - BSC Young Boys v Manchester United

Problemi za goste su se počeli nakupljati od 35. minute kada je pocrvenio Wan Bissaka. Pogotovo u drugom poluvremenu švicarska momčad je vladala terenom. Diktirala je tempo, pritiskala suparnika i stvarala šanse, a na kraju i preokrenula rezultat. Strijelci su bili Ngamaleu u 66. i američki nogometaš Siebatcheu u 95. minuti nakon pogreške Lingarda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. KOLO LIGE PRVAKA 18:45 ,
Sevilla
42' Rakitić 11m
1 : 1
RB Salzburg
21' Sučić 11m
Sortiranje događaja
90' +5' 2-1 YOUNG BOYS

Kakva utakmica u Švicarskoj! Nevjerojatno je pogriješio Jesse Lingard i dodao u noge napadaču gostiju Siebatcheu koji je zabio pokraj De Gee za veliku pobjedu domaćih! Nitko ovo nije očekivao, sudac je odmah nakon toga dosudio kraj!

90'+1'

Aarons je opalio s dvadeset metara od gola i bilo to dosta dobro! No, njegov je udarac u zadnji trenutak skrenuo Bono u korner, a gosti nisu zaprijetili nakon toga.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao šest minuta nadoknade.

70'

Evo dvije zamjene u redovima Salzburga. Izlaze Adeyemi i Seiwald, a ulaze Ocafor i Capaldo.

61' GOL YOUNG BOYS 1-1

Smirila se utakmica u Andaluziji, ali zato su izjednačili Švicarci protiv Uniteda! Young Boysi dominiraju s igračem manje, a spretno je zabio Moumi ispred Varanea koji je zakasnio u pokušaju izbijanja lopte.

Komentari 100