Obavijesti

Sport

Komentari 5

Džeko spasio Inter u 90. minuti, derbi Lazija i Atalante podbacio

Džeko spasio Inter u 90. minuti, derbi Lazija i Atalante podbacio

Činilo se kao da će Venezia ugrabiti bod na Giuseppe Meazzi, ali onda se ukazao 'bosanski dijamant' i riješio stvari u Milanu. U kasnijem terminu, inače vrlo efikasni Rimljani i 'božica' nisu ispunili očekivanja

VIDEO

Nogometaši Lazija i Atalante su u susretu 23. kola talijanskog prvenstva neočekivano odigrali bez pogodaka 0-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pašalić ugostio djecu iz Kaštela u Bergamu VIDEO

Oba ova sastava su u dosadašnjem tijeku prvenstva postizala više od dva pogotka po utakmici, pa je konačni rezultat bio potpuno neočekivan. Toma Bašić je igrao za Lazio od 79. minute, dok Mario Pašalić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u dresu Atalante.

Susret nije obilovao prilikama kao što se to moglo očekivati, ali obje strane mogle su stići do pogotka. Prvu bolju šansu je imao Pezzella u 14. minuti kada je glavom pucao iznad prečke da bi Zaccagni u nastavku u 64. minuti zatresao lijevu stativu.

Mirančuk je dvije minute kasnije mogao dovesti Atalantu u vodstvo, ali je pucao malo pored stative da bi Marušić nekoliko minuta kasnije zaprijetio. Lopta je prohujala iznad prečke.

Serie A - Lazio v Atalanta

Četvrta Atalanta sada ima 43 boda, a šesti Lazio 36, između njih je peti Juventus sa 41.

Ranije u subotu je prvak Inter povećao svoju prednost na vrhu ljestvice na pet bodova ispred gradskog rivala Milana zahvaljujući 2-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Venezije. Protiv novaka u ligi koji se bori za ostanak Inter je do pobjede stigao preokretom, a pobjednički pogodak je postigao u 90. minuti.

Serie A - Inter Milan v Venezia

Goste je u vodstvo atraktivnim golom doveo Henry u 14. minuti, a na 1-1 poravnao je Barella u 40. pospremivši u mrežu odbijanac nakon što je golman Venezije Lezzerini obranio oštar udarac Ivana Perišića. Usprkos stalnom pritisku Intera, rezultat se više nije mijenjao sve do 90. minute kada je Džeko visokim skokom glavom dohvatio ubačaj Dumfriesa i pogodio mrežu za zasluženu pobjedu.

Serie A - Inter Milan v Venezia

Perišić je odigrao čitav susret za Inter kod kojega je Marcelo Brozović igrao do 82. minute. Vodeći Inter sada ima 53 boda, pet više od drugog Milana, a sedam više od trećeg Napolija, dok je Venezia ostala 17. sa 18 bodova, dva više od 18. Cagliarija koji se nalazi u zoni ispadanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići