Obavijesti

Sport

Komentari 30

Džeku htjeli pljunuti, De Rossi opalio šamar napadaču Genoe

Džeku htjeli pljunuti, De Rossi opalio šamar napadaču Genoe
1

Za ovo što sam napravio nema nikakve isprike. Ispričavam se svima. Suigračima, treneru i navijačima, poručio je kapetan Rome Daniele De Rossi nakon utakmice

VIDEO

Roma je odigrala 1-1 na gostovanju kod Genoe, a nakon utakmice je zabilježen sukob igrača. 

Najprije je Edin Džeko pokušao smiriti svog reprezentativnog kolegu u redovima Genoe, Ervina Zukanovića, a ubrzo se i sam našao u središtu okršaja.

Romin napadač se verbalno obračunao s Izzom, Džeko ga je potom odgurnuo, a čini se kako je igrač Genoe pokušao pljunuti na njega.

Situacija se ubrzo smirila, a na konferenciji za medije Romin trener Eusebio Di Francesco je komentirao situaciju svog igrača koji nije postigao prvenstveni gol još od 1. listopada i utakmice s Milanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Edin je omogućio ekipi da igra nogomet i to nije lako s obzirom na snagu protivničkih igrača. Mislim da će prije ili kasnije nastaviti s postizanjem golova jer to mu je u krvi - rekao je Di Francesco.

Još jedna nezgoda dogodila se na utakmici, a u incidentu je sudjelovao Daniele De Rossi. Kapetan Rome opalio je šamar napadaču Genoe Gianluci Lapaduli.

- Za ovo što sam napravio nema nikakve isprike. Ispričavam se svima. Suigračima, treneru i navijačima - poručio je De Rossi nakon utakmice.

U ostalim utakmicama Milan i Torino odigrali su 0-0, a Kalinić je igrao do 77 minute. Napoli je pobijedio Udinese u gostima golom Jorginha u 33. minuti nakon popravnog udarac zbog promašenog penala. Balić je odigrao cijelu utakmicu dok je Perica izašao u 60. minuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu