Obavijesti

Sport

Komentari 2

Džomba: Nemamo straha, spremni smo na totalni rat

Džomba: Nemamo straha, spremni smo na totalni rat
1

Zagreb u danas u Chamberyju igra utakmicu odluke. Oni iskusniji odigrali su desetke takvih 'sudbonosnih' utakmica. Među njima je i Džomba

VIDEO

Spremni smo za totalni rat, na sve što nas tamo čeka. Mi više stvarno nemamo što za izgubiti, samo nas pobjeda održava na životu, rekao je jedan od najiskusnijih zagrebaša Mirza Džomba, koji je u karijeri dosad odigrao desetke takvih “povijesnih” utakmica i mirno dodao:
- Ako ćemo suditi po treninzima, onda nema straha. Cijeli smo tjedan ginuli, svaki je trening bio na granici tučnjave, borili se za svaku loptu... Pobjedom u Celju vratili smo samopouzdanje, svi smo svjesni da nam o ovoj utakmici ovisi cijela sezona.
No s druge ih strane čeka Chambery, na svom terenu, pred svojim navijačima. Taj ih je isti Chambery, predvođen ubojitim francuskim reprezentativcem Danielom Narcisseom, prije točno četrnaest dana pobijedio u Ledenoj dvorani Doma sportova 32-30. Sada zagrebašima treba pobjeda od najmanje tri gola razlike žele li ostati u konkurenciji za plasman u četvrtfinale LP-a.
- Ne zavaravamo se, Chambery je kvalitetna ekipa, a predvodi ih rukometna ekstra klasa Narcisse. Pokazali su to i u Zagrebu, no... Vratit ćemo im za taj poraz već danas - zaključio je Džomba, a njegov “konkurent” na desnome krilu, kapetan zagrebaša Zlatko Horvat, je dodao:
- Nakon tog domaćeg poraza svi smo tri, četiri dana bili u šoku. No svi u svlačionici dišemo kao jedan, svjesni smo da nemamo prava na pogrešku, da Chambery jednostavno moramo dobiti, ali se u isto vrijeme ne zanosimo da ćemo to lako ostvariti.
Direktor kluba Bartol Kaleb napomenuo je kako će na teren istrčati “14 žigosanih”:
- Oni igrači koji će u subotu obući dres CO Zagreba imaju kvalitetu i hrabrost da dobiju Chambery. Ostvare li pobjedu, bit će i dodatnih nagrada za igrače, ako ne slijedi već propisana kazna... Ipak smo mi kvalitetnija momčad od Francuza, idemo po četvrtfinale - zaključio je Kaleb.

ZA FRANCUZE JE ZAGREB FAVORIT
Cilj je bio ulazak u četvrtfinale, a, ako i izgubimo od Zagreba, imamo još jednu 'meč-loptu’, izjavio je glavni menadžer Chamberyja Laurent Munier i dodao:
- Slažem se s onima koji smatraju da smo mi autsajderi, Zagreb je veliki favorit.

'MI SPAŠAVAMO SEZONU'
Ivano Balić u Celju je odigrao odličnu utakmicu, najavio povratak u veliku formu.
- Ovo je za nas dan D, pobjedom protiv Chamberyja spašavamo sezonu - kaže Balić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače