Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Edin ne zna kuhati. A mrzim kad mu pričam, a ne sluša me'

'Edin ne zna kuhati. A mrzim kad mu pričam, a ne sluša me'
3

Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet telefonom. Ali to se nekad degodi i meni, rekla je manekenka Amra Džeko koja sa suprugom Edinom provodi dane u izolaciji...

VIDEO

Obitelj Džeko već pet godina živi u Rimu i apsolutno uživa. Napadač iz BiH je 2015. došao na posudbu iz Manchester Cityja, u međuvremenu je Roma otkupila njegov ugovor i stekao je status božanstva na kultnom Olimpicu i dobio kapetansku vrpcu. 

Stekao je status ikone svojim igrama i izdanjima kojima je prije dvije sezone klub odveo do polufinala Lige prvaka, a ona uzvratna utakmica protiv Barcelone se i danas spominje. 

italian Serie A soccer match AS Roma Italian soccer Serie A season 2019/20

Džeko ima 34 godine, pitanje je koliko će još moći igrati na ovoj razini, a ugovor s vučicom ga veže do 2022. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao i ostali igrači diljem Europe, napadač se već neko vrijeme nalazi u izolaciji sa svojom obitelji, a njegova supruga Amra je za Roma TV opisala kako provodi dane sa svojim dragim i djecom.

- Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet telefonom. Ali to se nekad dogodi i meni. Kada mu trebam reći nešto važno i da me treba saslušati kažem mu da ostavi telefon - rekla je ona.

Manekenka i nogometaš su u ožujku proslavili četiri godine braka, a imaju sina i kćer. Iako sada uživa u utakmicama gledajući svog supruga, nogomet uopće nije niti voljela dok ga nije upoznala.

A tko je glavni kuhar u kući?

- Sve radimo zajedno. On je obično umoran i treba odmarati, tražim malo stvari od njega, ali je veoma prisutan. Sve radimo spontano. Edin ne zna kuhati, ali je odličan asistent - zaključila je ona. 

Uefa Champions League: AS Roma vs Roma vs Viktoria Plzeň.

Iako je u 34. godini života, Džeko igra maestralno ove sezone. Zabio je 12 golova i dodao 6 asistencija te drži svoju momčad u igri za plasman u Ligu prvaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutrooooo! Ko se ovih dana budi oko podne?! 😅🙈 #quarantinelife

Objavu dijeli Amra Džeko (@amradzeko)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...