Obavijesti

Sport

Komentari 70

Egotripovi u PSG-u: Još malo i Neymar će birati tko će igrati...

Egotripovi u PSG-u: Još malo i Neymar će birati tko će igrati...
1

Već su se formirali klanovi, Neymar i Alves jedan drugome drže stranu, Cavani koji je praktički starosjedilac u klubu to ne želi gledati mirno, a za tjedan dana PSG dočekuje Bayern u Ligi prvaka

VIDEO

Paris Saint-Germain nakon šest kola prvi je u Francuskoj sa savršenih 18 bodova, 21 zabijenim golom i samo tri primljena. No atmosfera u pariškom klubu krcatom zvijezdama i egomanijacima daleko je od savršenoga. Megamomčad jedan je od glavnih preduvjeta za uspjeh, PSG to ima, ali kad imaš superzvijezde, moraš razmišljati i kako će oni funkcionirati na terenu.

Što se golova tiče, zasad je sve ok, ali nakon posljednjih incidenata pred kamerama, sve bi se moglo rasuti kao kula od karata. Dali su 222 milijuna eura za Neymara, došao je i Mbappe kojeg će po isteku posudbe Monacu platiti 180 milijuna eura, ali nisu mislili kako će to utjecati na ostatak momčadi, posebno na Edisona Cavanija koji je četiri godine u klubu i kojem se baš ne gleda kako mu novopridošli Neymar bahato uzima loptu, a štiti ga sunarodnjak Dani Alves, još jedan koji je nedavno došao.

Na zadnjoj utakmici PSG je dobio Lyon 2-0, ali nitko ne priča o utakmici, već o tragikomičnim scenama Neymara i Cavanija. Prvo su se sukobili oko toga tko će izvesti slobodnjak. Dani Alves uzeo je Cavaniju loptu ispred nosa i dao ju je Neymaru.

No to je bio tek početak. Mbappe je iznudio penal, Cavani je potrčao prema lopti kako mu je i ovaj put Brazilci ne bi uzeli. Uspio je, ali Neymar mu je visio na glavi dok se spremao pucati i - promašio je.

 

E, sad te više ne pratim na Instagramu

L'Equipe piše da se sukob nastavio u svlačionici gdje je Cavani napao Neymara, a navodno je Thiago Silva morao glumiti mirotvorca kako ne bi stvar prerasla u tučnjavu, a u tom slučaju Neymara bi morali iznova sastavljati.

Kad mu već sa 60 i kusur kila ne može ništa, Neymar je prestao pratiti Cavanija na Instagramu. Prema posljednjim informacijama, Cavanija je to toliko potreslo da se povukao u četiri zida i samo gleda u jednu točku.

Šalu na stranu, nije ovo baš bezazlena stvar. Već su se formirali klanovi, Neymar i Alves jedan drugome drže stranu, Cavani koji je praktički starosjedilac u klubu to ne želi gledati mirno, a za tjedan dana PSG dočekuje Bayern u Ligi prvaka. 

- Neymar je tek došao, a već je glavna zvijezda. Ako Unai Emery nešto ne učini, Neymar će mu uskoro slagati momčad. Cavani je zaslužio poštovanje, a ne ovakvo ponašanje - smatra veliki francuski igrač Christophe Dugarry.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'