Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

'El Croati' druga MMA pobjeda: Borba u Zagrebu sve je bliža

Vidjet ćete me sigurno sljedeće godine u Zagrebu, a već sam razgovarao s par organizatora u Hrvatskoj. Zahvaljujem svim Hrvatima na podršci, rekao je Barrio

Facebook
Foto: Facebook
5 komentara

Od prelaska u MMA hrvatsko-argentinski borac Francisco Barrio i dalje ne zna za poraz. Pod nadimkom 'El Croata', kojim pokazuje ljubav prema Hrvatskoj u kojoj je odrastao i proveo djetinjstvo, Barrio je ostvario i drugu pobjedu u drugom nastupu u oktogonu. 

Prije tjedan dana na priredbi Killer Instinct Fight u Čileu svladao je Alexandera Ceballosa. Kao i u premijernoj borbi 'El Croata' je na uvjerljiv način riješio protivnika, a za to mu je trebalo samo tri i pol minute.

- Jako sam zadovoljan, već se jako dobro osjećam u oktogonu. Već sam u drugu borbu ušao kao kandidat za pobjedu i osjećam se jako dobro u svojem jiu-jitsu. Treniram s najboljim jiu-jitsu majstorom u Argentini Marcosom Riosom - rekao nam je Barrio, koji se prvotno trebao boriti s Gastonom Recoberom, ali je meč bio odgođen.

- U zadnjoj borbi borio sam se u većoj kategoriji jer mi nisu našli protivnika u mojoj kategoriji do 70 kg, ali sljedeću borbu se borim ponovo do 70 kg. Sljedeća borba će mi biti u 12. mjesecu, još neznam protivnika, a bit će u organizaciji Conviction 4.

'El Croata' je već prije izrazio želju da se bori u Zagrebu u kojem je odrastao i, između ostaloga, započeo karijeru u borilačkim sportovima, a sad je ta želja sve bliže ispunjenju.

- Već sam razgovarao s par organizatora u Hrvatskoj. Vidjet ćete me sigurno sljedeće godine u Zagrebu. Ići ću trenirati u akademiju Black Dragon koju je osnovao moj otac pa se nadam da će se borba dogoditi. Htio bih zahvaliti svim Hrvatima koji me bodre i prate moju borilačku karijeru.

Naši partneri pišu
Message