Obavijesti

Sport

Komentari 16

Elia: Mrzim Lucija zbog onoga što je napravio Stekelenburgu

Elia: Mrzim Lucija zbog onoga što je napravio Stekelenburgu
2

Juventusov igrač Eljero Elia napao je Interovog Brazilca Lucija, koji je u nedjeljnom prvenstvenom dvoboju protiv Rome ozlijedio njegovog sunarodnjaka Stekelenburga...

VIDEO

Srećom, golman Rome i nizozemske nogometne reprezentacije Maarten Stekelenburg prošao je nakon bliskog kontakta s kopačkom Interova stopera Lucija bez većih posljedica, osim dvaju šavova.

Stradao je 28-godišnji Nizozemac u svome drugom prvenstvenom nastupu za rimski klub, u 15. minuti gostovanja (0-0) kod Intera na San Siru. Nakon što je stigao do lopte prije Lucija, 33-godišnji Brazilac neoprezno ga je špicom kopačke pogodio u lijevi obraz umjesto da ga je išao preskočiti.

Brazilac je prošao sa žutim kartonom, a nesretni je Nizozemac ostao ležati u nesvijesti. Nakon što mu je liječnička služba njegova kluba imobilizirala vrat, Stekelenburg je prebačen u svlačionicu gdje je desetak minuta kasnije došao svijesti. Nakon toga odvezli su ga u milansku bolnicu Svetog Karla u kojoj je prenoćio. Snimanja su pokazala da nije pretrpio težu niti opasniju ozljedu.

- Mrzim Lucija jer je udario Stekelenburga u glavu. Morao je dobiti crveni karton. Stvarno sam ljut zbog toga – napisao je Elia, bivši igrač HSV-a, na svom Twitter-profilu. Njegova poruka kasnije je bila obrisana.

Mediaset je zatražio od Lucija odgovor...

- Nikada ne bih rekao ništa slično. Ja nikoga ne mrzim. Elia je sada Juventusov igrač, pa je valjda normalno da je to izjavio. Ja mislim da on nema pravo o tome govoriti. Nije bio tamo i ne zna što se dogodilo na igralištu. Ne znam što ga je ponukalo za takvu izjavu, ali to mi nije niti važno. Jedino je važno da je Stekelenburg dobro – rekao je Lucio.

Još jednom se osvrnuo na nedjelni događaj...

- Kao što sam već rekao, to je bila nehotična reakcija. Ono što je Elia rekao je glupo – zaključio je Lucio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti