Sport

Komentari 4

Embiid zabio 18 s dislociranim prstom: Umalo sam povratio...

Embiid zabio 18 s dislociranim prstom: Umalo sam povratio...

Centar Philadhelphia 76ersa Joel Embiid (25) pokušao je blokirati jedan šut u prvoj četvrtini utakmice protiv Oklahome i to je platio ozljedom koja je zgrozila okupljene. No, i s dislociranim prstom odigrao je cijeli susret...

Ma praktički sam igrao jednom rukom. Bilo je poprilično gadno, ali bili smo usred loše serije i gubili smo pa sam htio biti siguran da napravim sve u mojoj mogućnosti da pobijedimo, a drago mi je da sam to uspio, rekao je Joel Embiid (25) nakon što je u pobjedi Philadelphia 76ersa protiv Oklahoma City Thundera (120-113) na terenu s dislociranim prstom proveo tri četvrtine.

Nije to najljepše izgledalo, ali doslovno je Embiid dao sebe za momčad. Igra je nakratko stala, Embiid se nakon pokušaja bloka uhvatio za ruku, a lica publike iz prvih redova sve je govorilo. Taj prst definitivno ne bi trebao ovako stajati, napisao je na Twitteru Dave Loughran.

- Umalo sam povratio kad sam to vidio, ali drago mi je da se vratio na teren nakon toga. Trebali smo ga, on je veliki dio momčadi. Drago mi je da ga nismo izgubili - rekao je Embiidov suigrač, Ben Simmons (23).

Otišao je na klupu, a vratio se u igru nakon što su mu bandažirali prst i pomogao suigračima na putu do pobjede. Ubacio je 18 poena imao devet skokova i osam asistencija te ga spomenuta ozljeda očito nije previše omela. Rendgen snimka nakon utakmice pokazala je da prst nije slomljen.

Najčitaniji članci