Sport

Komentari 7

Emery: Kolašinac i Özil nisu bili mentalno spremni za igru

Emery: Kolašinac i Özil nisu bili mentalno spremni za igru

Unai Emery rekao je kako Mesut Ozil i Sead Kolašinac nisu bili na utakmici u Lyonu jer nisu mentalno mogli biti 100 posto u utakmici nakon svih događaja vezanih za pokušaj krađe...

Pokušaj krađe automobila koji je potresao svijet ostavio je posljedice i na nogometašima koji su bili žrtve istoga. Samo nekoliko dana prije susreta na Emirates stadionu, Kolašinca i Ozila su napala dvojica razbojnika,a  Kolašinac je u trenutku postao Hulk te krenuo na njih golim rukama kako bi obranio svoga suigrača. 

- Svaki igrač je bitan za tim, ali postoje neke okolnosti na koje se ne može utjecati - rekao je Emery pa dodao:
- Nije bio pravi trenutak da Mesut i Sead zaigraju budući da nisu mentalno mogli biti pripremljeni na utakmicu s obzirom na ono što se dogodilo. 

Pokazao je i razumijevanje za navedeni događaj:
- To je jako osobno i sve što je bitno jest da se njih dvojica trenutno osjećaju dobro i da su na sigurnom, sa svojim obiteljima. 

Policija i dalje nastavlja istragu oko cijelog slučaja, a obojica nogometaša su se javnosti nakon pokušaja krađe obratili putem društvenih mreža. Kolašinac je tako ispod fotografije Ozila i njega napisao: "Mislim da smo dobro". 

Ozil je pak rekao da su i on i njegova obitelj dobro te je zahvalio obožavateljima na njihovim porukama podrške. 
Emery je na kraju dodao i kako će ipak i Sead i Mesut uskoro biti opet na treninzima i utakmicama, te da se navijači ne trebaju brinuti.

Podsjetimo, Arsenal svoju premijerligašku sezonu započinje 11. kolovoza protiv Newcastlea.

Najčitaniji članci