Obavijesti

Sport

Komentari 11

Emotivni Ronaldo: Tvoj otac je ponosan. Čestitam ti, brate...

Emotivni Ronaldo: Tvoj otac je ponosan. Čestitam ti, brate...

Bog mi je dao sve! Hvala ovim momcima sa mnom! Dugujem toliko svojem timu. Ovo je bila moja zadnja borba, više se ne vraćam bez svog oca, poručio je Khabib Nurmagomedov nakon pobjede...

VIDEO

Legende, jedni od najboljih u svojim poslovima, uvijek prepoznaju jedan drugoga. I Cristiano Ronaldo je bio jedan od onih koji je subotnju večer proveo uz TV, a na njemu je mogao pogledati posljednji meč jednog od najvećih ikad.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC Podcast, Forgy i Truhan analizirali Khabib vs. Gaethje

Pokretanje videa...

ARMAGEDON SHOW: Khabib vs Gaethje, o otkazanom meču Ante Delije, Ivanu Erslanu u KSW-u... | PODCAST 01:12:32

Uspavao je Gaethjea, oprostio se i otišao u povijest. Veliki Dagestanac Khabib Nurmagomedov (32) obranio je titulu u lakoj kategoriji pobijedivši Justina Gaethjea gušenjem u drugoj rundi i potvrdio ono što smo svi nagađali. 

Jedan je od najvećih boraca u povijesti, a parirati mu nije mogao niti Gaethje. Bila je dovoljna jedna neopreznost da se izmigolji, zgrabi ga rukama za vrat vrat i uguši ga za kraj veličanstvene karijere.

Sa savršenim skorom od 29 pobjeda, bez poraza, odlazi kao jedan od najdominantnijih boraca ikada. Bilo je i prije borbe jasno da mu je ovo posljednji meč u karijeri zbog smrti njegovog oca Abdulmanapa koji je preminuo prije nekoliko mjeseci od posljedica srčanog udara i korona virusa. Napravio je od njega mašinu, ali bez oca se više ne želi boriti.

Kako to inače bude, veličina prepoznaje veličinu. I Khabib i Ronaldo su već godinama jedni od najboljih u svojim poslovima, a poznato je i da su u jako dobrim odnosima. Khabib je poznat kao veliki navijač Real Madrida, a njega i Cristiana veže prijateljstvo još iz dana kada je Portugalac nosio dres kraljevskog kluba. A sada mu je poručio:

- Čestitam brate. Tvoj otac je ponosan na tebe - objavio je emotivni Ronaldo na Instagramu koji je 2005. godine, u ranoj fazi svog života, ostao bez oca Josea...

Trokutom je ugušio Gaethjea koji je tapkao, to sudac prvo nije vidio, pa je Amerikanac utonuo u san na nekoliko sekundi. Zaplakao je od sreće, ali i od tuge jer u kutu nije bilo njegova oca Abdulmanapa koji je preminuo prije tri mjeseca od posljedica srčanog udara i korona virusa. Obećao je svojoj majci da će mu ovo biti posljednja borba u karijeri, a to je i objavio poslije meča.

- Bog mi je dao sve! Hvala ovim momcima sa mnom! Dugujem toliko svojem timu. Ovo je bila moja zadnja borba, više se ne vraćam bez svog oca. Pričao sam s roditeljima tri dana kad se ovo dogovaralo, obećao sam da je ovo moja zadnja borba i ona je to i bila. Tražim od UFC-a samo jedno: stavite me na broj 1 'Pound for Pound' rankinga, to sam zaslužio! Hvala svima! Hvala, Justine, izvrstan si borac! Nikad ne znaš što će se dogoditi sutra, znam kako si dobar čovjek - rekao je Khabib sa suzama u očima.

Naravno da UFC ne želi tako lako pustiti jednu od svojih najvećih zvijezda i da će Dana White napraviti sve samo da ga vrati, ali dagestanski orao je rekao svoje. Ovo su za njega bile najbolnije pripreme u karijeri, a kroz tu bol više ne želi prolaziti. Jer njegova oca više nema.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao