Obavijesti

Sport

Komentari 15

Engleski nogometaš tukao i gušio svoju djevojku. Skočila je s balkona u potrazi za spasom

Engleski nogometaš tukao i gušio svoju djevojku. Skočila je s balkona u potrazi za spasom

Shaquille McDonald je osuđen na dvije godine i osam mjeseci jer je u bjesomučnom napadu nanio teške tjelesne ozljede svojoj djevojci Amy Beckley (28). Mučne scene potresle su cijelu Englesku

VIDEO

Shaquille McDonald (28) engleski je nogometaš koji je cijelu karijeru proveo u tamošnjim niželigašima. Ne može se pohvaliti nekim posebnim nogometnim postignućima, najveći doseg bili su mu drugoligaši Derby County i Birmingham, no njegovo ime pojavilo se u engleskoj javnosti nakon što je pretukao svoju djevojku.

McDonald je osuđen na dvije godine i osam mjeseci jer je u bjesomučnom napadu nanio teške tjelesne ozljede svojoj djevojci Amy Beckley (28).

Daily Mail objavio je groznu videosnimku na kojoj podivljali nogometaš engleskog niželigaša Mickleovera u ožujku ove godine guši i baca na pod svoju nemoćnu djevojku. Sve se dogodilo nakon noćnog izlaska, a napad je navodno uslijedio nakon što je ona razgovarala s jednim zaštitarom ispred kluba. McDonald je izgubio razum uslijed ljubomornog ispada.

Prvo je Amy natjerao da uđe u taksi pa ju je ošamario. Mučne scene nastavile su se kada su ušli u njezin stan. Gušio je nemoćnu djevojku koja je u potrazi za spasom skočila s balkona koji je bio na visini od četiri metra. Zadobila je teže tjelesne ozljede, dva prijeloma lakta, ozljede lica, ruku i nogu. 

- Zgrabio je moj telefon, uhvatio me za vrat i odvukao u stan. Razbio mi je glavu o betonski zid. Tada sam pala na pod. Govorio mi je da će me uspavati, da mu ništa ne mogu napraviti. 

Podivljali nogometaš gušio ju je i tukao u sobi njezina stana, a kada je izašao, nazvala je policiju. 

- Četiri puta sam pokušavala doći do daha. Uspjela sam osloboditi jednu nogu i prebaciti nas na pod. Povikala sam ime svog sina, ustala, potrčala kroz dnevnu sobu i kuhinju do balkona. Vrata nisu bila zaključana pa sam skočila s balkona - ispričala je Amy Beckley u iskazu.

Pomogao joj je susjed koji je bio ispred zgrade, a McDonald je priznao krivnju i izjasnio se kako žali zbog svega i da ima grižnju savjesti. Dodao je kako je za sve kriv alkohol. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...