Obavijesti

Sport

Komentari 13

Englezi su se uoči utakmice s Vatrenima poigrali sa SAD-om

Englezi su se uoči utakmice  s Vatrenima poigrali sa SAD-om
8

Englezi su na Wembleyu u prijateljskom susretu pobijedili SAD rezultatom 3-0, a od 58. minute svoje je posljednje reprezentativne trenutke na terenu proveo Wayne Rooney

VIDEO

Hvala, kapetane! Poruka je to koju su Englezi poslali Wayneu Rooneyu kojemu je ova pobjeda (3-0) protiv SAD-a bila oproštaj od reprezentativne karijere. Imali su Englezi i nekoliko debitanata - McCarthy koji je branio u drugom poluvremenu, stoper Dunk iz Brightona i napadač Wilson iz Bournemoutha koji je zabio na svom debiju.

Englezi su se dominantno postavili od samog početka, ali u nekoliko ih je navrata izvukao Jordan Pickford. Prvi dva pogotka zabili su u dvije minute razlike. I to kakva pogotka.

Prvo je u 26. minuti odlično pogodio Jesse Lingard s dvadesetak metara iskosa, a minutu kasnije je unutar šesnaesterca efektno pogodio Liverpoolov Trent Alexander Arnold.

Čekali su svi okupljeni 58. minutu kada su ustali i zapljeskali velikom Wayneu Rooneyu koji je zamijenio strijelca prvog pogotka i svoje posljednje minute u dresu 'gordog albiona' odigrao kao kapetan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije uspio zabiti, ali to je za nogom pošlo Wilsonu, debitantu iz Bournemoutha koji je u 77. minuti nakon ubačaja Fabiana Delpha pogodio za konačnih 3-0. 

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka 'hram nogometa' je pljeskom pozdravio svoju legendu, a on je uz teške uzdahe uzvratio pljeskom i završio svoju prekrasnu priču u dresu 'tri lava'.

Bilo je to solidno zagrijavanje Southgateovih trupa za pravi ispit koji ih čeka protiv Hrvatske.

Stvari su jasne, Hrvatskoj treba pobjeda u Engleskoj kako bi se maknuli s posljednjeg mjesta i došli na prvo. Status nositelja u kvalifikacijama za EP je siguran, a ostaje borba za prestiž i prvo mjesto u skupini.

Vatreni sad imaju kojih dan i pol za regeneraciju, a u nedjelju ih od 15 sati čeka odlučujući susret Lige nacija protiv starog znanca na 'hramu nogometa' u Londonu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića