Sport

Komentari 15

Englezi tvrde: 'Vatreni' bi protiv Engleske na Wembleyju mogli zaigrati pred 90 tisuća navijača!

Englezi tvrde: 'Vatreni' bi protiv Engleske na Wembleyju mogli zaigrati pred 90 tisuća navijača!

Englezi odlično napreduju s procjepljivanjem stanovništva te je njihova epidemiološka situacija dobra, a to bi moglo značiti i potpuno otvaranje tribina za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva

Zvuči pomalo nevjerojatno, ali engleski mediji tvrde da bi njihova nogometna reprezentacija svoju prvu utakmicu na nadolazećem Europskom prvenstvu mogla odigrati pred punim stadionom. A prva je utakmica upravo ona protiv Hrvatske koja će se igrati 13. lipnja na Wembleyju!

Naime, tamošnji su mediji uvjereni kako će UEFA donijeti ovu odluku jer se na nedavnim probnim događajima na kojima je sudjelovalo 58 tisuća ljudi zarazilo tek njih 15. Također, na Wembleyju su finale FA Kupa igrali Leicester i Chelsea, a nitko od posjetitelja nije bio zaražen.

Dok se ove glasine ne potvrde, na utakmici Hrvatske i Engleske očekuje se 23 tisuće navijača, a od toga 2-3 tisuće Hrvata na tribinama. Ako se kapacitet poveća skoro četiri puta to bi moglo značiti i možda desetak tisuća Hrvata na tribinama legendarnog stadiona.

Englezi jesu glasni, ali u prošlosti su bili nadglasani, a mogli bi biti i u budućnosti...

Najčitaniji članci