Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Đerek na korak do medalje na Svjetskom kupu, Srbić šesti

Tijana Tkalčec bila je peta u finalu preskoka. Ani Đerek i Tinu Srbiću ovo je posljednja provjera prije Svjetskog prvenstva u Dohi krajem listopada. Oboje su se tek vratili nakon dužeg izbivanja s natjecanja zbog ozlijeda

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
0 komentara

U finalima Svjetskog gimnastičkog kupa u Parizu jučer su nastupili Ana Đerek, Tijana Tkalčec i Tin Srbić. Najbolja hrvatska gimnastičarka Ana Đerek se nakon polugodišnje pauze od natjecanja na drugom Svjetskom kupu od povratka plasirala u dva finala. Na parteru je ostala korak do medalje osvojivši četvrto mjesto s ocjenom 12.800. U finalu grede završila je peta (12.100).

- Prezadovoljna sam sama sobom. Odradila sam dvije stvarno jako dobre vježbe, ali eto, netko mora biti i četvrti, pa sam ovaj put to ja. Parter sam odradila bolje nego jučer. Publika i dvorana također su bili odlični. Stvarno jako lijepo iskustvo - rekla je Ana.

Tijana Tkalčec je u finalu preskoka s ocjenom 13.200 osvojila također peto mjesto. Ove sezone nastupila je na pet postaja Svjetskoga kupa te na svih pet ušla u finale. U svakom finalu Tijana je osvojila peto mjesto.

- Evo, opet peta. Mislim da mi je dosta togu za ovu sezonu. Zadovoljna jesam, naravno. Nažalost, nisam ostala među prve tri na rang listi, pala sam na četvrto mjesto. Nije baš sve bilo super u drugom skoku, ali mogu reći da sam zadovoljnija nego jučer, a i ocjene su malo bolje. - nakon nastupa je rekla Tijana.

Aktualni svjetski prvak na preči Tin Srbić u prvom je nastupu i prvom finalu nakon četveromjesečne pauze osvojio šesto mjesto (13.600).

- Ok je bilo. Napravio sam jednu grešku do koje je sve bilo i bolje od očekivanog, i to je to. Da nisam pogriješio, ocjena bi bila jako visoka. S obzirom na svoju formu, mogu reći da sam zadovoljan rezultatom. - iskren je bio Tin.

Ani Đerek i Tinu Srbiću ovo je bila ujedno i posljednja provjera uoči Svjetskog prvenstva koje će se krajem listopada održati u Dohi.

Tema: Sport fanatik

Message