Obavijesti

Sport

Komentari 84

Eurogol Fernandesa za prvo slavlje; Šifo spreman za 'bile'

Eurogol Fernandesa za prvo slavlje; Šifo spreman za 'bile'
1

Nogometaši Dinama upisali su prvu pobjedu u drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji. "Modri" su krasnim golom Juniora Fernandesa pobijedili Kuban 1-0

VIDEO

Manje od minutu, točnije 45 sekundi bilo je potrebno Junioru Fernandesu da s ruba šesnaesterca pogodi suprotne rašlje za pobjedu Dinama protiv Kubana, finalista ovogodišnjeg ruskog Kupa.

Zapljeskali su svi, od trenera Zorana do brata Zdravka Mamića koji je stigao pogledati drugu Dinamovu pripremnu utakmicu.

- Sjajan gol Fernandesa, puno je takvih zabio u Čileu, pa i u Dinamu (bečkoj Austriji), to mu je super za samopouzdanje - rekao je Zoran Mamić nakon utakmice i dodao:

- Jako sam zadovoljan. Možda u ofenzivnom dijelu trebamo biti malo bolji, ali to će sigurno doći.

Bio je to moderan, europski Dinamo, a jedinu glavobolju Mamić mora imati, već po navici, od Jérémyja Taravela, koji je bio najveća opasnost po vlastiti gol.

Kako se "štopa" lopta pokazao je pomoćni trener Damir Krznar. Sjedivši na drvenom stolcu uz aut-liniju, jednu napucanu loptu zaustavio je glavom.

Srećom po "modre", Leonardo Sigali se oporavio, a za utakmicu protiv Hajduka bit će spreman Gordon Schildenfeld.

Sljedeću utakmicu Dinamo igra 2. srpnja, a protivnik će mu biti skopski Vardar kojemu je sportski direktor legendarni dinamovac Goce Sedloski. Igrat će se dvaput po 60 minuta, a Zoran Mamić na travnjak će poslati dvije momčadi koje će igrati po "poluvrijeme".

Dinamo - Kuban Krasnodar 1-0 (Fernandes 1')

  • Dinamo: Eduardo (od 30' Ježina) - Mățel, Šimunović, Taravel, Pivarić - Gonçalo, Machado, Ćorić - Soudani, Fernandes, Hodžić; drugo poluvrijeme: Ježina (od 61' Mikulić) - Pinto, Gonçalo (od 61' Benković), Musa, Barišić - Ademi, Gojak, Pamić - Çekiçi, Olmo, Pjaca
  • Kuban Krasnodar: Belenov - Manolev, Armas, Šunjić, Bugaev - Bukia, Tlisov - Khubulov, Ignatyev, Melgarejo - Balde (još su igrali: Xandao, Klešenko, Rabiu, Karetnik, Bataev, Konovalov, Tkačev, Bucur)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...