Obavijesti

Sport

Komentari 18

Eurogol škaricama Postige, Levante preskočio Real Madrid

Eurogol škaricama Postige, Levante preskočio Real Madrid
1

Nogometaši Zaragoze slavili su protiv Sociedada zahvaljujući sjajnim Helderom Postigom koji je zabio škaricam s 14 metara. Levante je slavio peti put nizu

VIDEO

Nedjeljne utakmice 8. kola Primere obilježila je majstorija Heldera Postige. Bivšeg portugalski reprezentativac briljirao je s dva gola u pobijedi svoje Zaragoze protiv Real Sociedada, a posebno je impresivan prvi gol škaricama iz 10. minute.

Postiga je eurogol koji će sigurno ući u konkurenciju za gol sezone kad je pucao škaricama s 14 metara nakon ubačaja Jureza s desne strane. Lopta je odsjela u suprotno rašlje Sociedadova golmana Claudija Brava. Potvrdu pobjede potvrdio je drugim golom u 48. minuti za 2-0.

Nogometaši Levantea nastavili su s odličnom formom petom pobjedom u nizu. Uvjerljivim domaćim slavljem protiv Malage 3-0 preskočili su Real Madrid i zasjeli na drugo mjesto iza Barcelone s kojim imao isti broj bodova.

Golove su u prvom poluvremenu zabili Barkero, Juanlu i Kone.

U preostale dvije utakmice Espanyol je slavio na gostovanju kod Rayo Vallecana 1-0 golom Romarica, dok je Sevilla slavila 2-1 na svom stadionu Ramon Sanchez Pizjuan protiv Sporting Gijona

Golove za Sevillu zabili su Manu i Martin Caceres, dok se kod Sportinga u strijelca upisao David Barral. Valja reći da je Barralu za gol asistirao hrvatski napadač Mate Bilić koji je ušao u igru u 61. minuti umjesto Nachoa Casesa. Biliću je to bio treći ovosezonski nastup, a sva tri je ubilježio ulazeći s klupe za pričuve.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u igru je kod pobjedničkog sastava ušao u 29. minuti zamijenivši Diega Perottija. U 57. minuti lijepo je asistirao Julienu Escudeu iz slobodnog udarca, ali je udarac francuskog braniča odsjeo na gredi.

Primera, 8. kolo:

Rayo Vallecano – Espanyol 0-1 (Romaric 55)

Zaragoza – Real Sociedad 2-0 (Postiga 10, 48)

Levante – Malaga 3-0 (Barkero 14, Juanlu 31, Kone 41)

Sevilla – Sporting Gijon 2-1 (Manu 15, Caceres 57 / Barral 64)

Ljestvica:

1. Barcelona 7 5 2 0 26-4 +22 17

2. Levante 7 5 2 0 11-3 +8 17

3. Real Madrid 7 5 1 1 24-6 +18 16

4. Sevilla 7 4 3 0 8-4 +4 15

5. Valencia 7 4 2 1 10-7 +3 14

6. Málaga 7 4 1 2 10-7 +3 13

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"