Obavijesti

Sport

Komentari 44

Modrić stigao među Vatrene: Nastup u Rijeci? Vidjet ćemo

Modrić stigao među Vatrene: Nastup u Rijeci? Vidjet ćemo
5

Luka Modrić i Mateo Kovačić priključili su se Vatrenima. Europske prvake u kampu je dočekao gromoglasni aplauz suigrača i prigodna torta...

VIDEO

Veznjak 'vatrenih' i Reala Luka Modrić, danas se priključio pripremama reprezentacije u Rovinju. Zajedno s njim stigao je i klupski kolega, Mateo Kovačić. 

Njihovo priključivanje reprezentaciji lijepom je gestom popratio HNS, koji im je tortom čestitao nedavno osvajanje Lige prvaka protiv gradskog rivala Atletica u Milanu.

Odmorio sam se

- Sretni su zbog nas i ponosni. Osjećam se izvrsno, odmorio sam se tri dana i sve je u redu. S Atletico Madridom nije moglo drugačije nego borbeno, uvijek odlučuju detalji i tako je bilo i u ovoj utakmici. Na kraju smo imali više mirnoće u jedanaestercima, premda je bilo vrlo iscrpljujuće, pogotovo uz toplo i vlažno vrijeme. Imali smo probleme i s grčevima, ali kako vrijeme prolazi, sve sam više svjestan što smo napravili i sve više ponosan - ispričao je Modrić, prenosi HNS.

Luka je dvije godine stariji od SP-a u Brazilu. Time i zreliji.

- Sigurno sam zreliji i iskusniji, a osjećam se stvarno dobro i fizički i psihički. Vjerujem da će se to pokazati i na mojim igrama - kaže Modrić, a o skupini na Euru dodaje:

Možda će igrati na Rujevici

- Najvažnije je dobro se spremiti i proučiti prvog protivnika. Pobijedimo li Tursku, bit će znatno lakše ući u sljedeće utakmice i to bi moglo biti posebno važno za cijelo natjecanje.

- S druge strane, kako god prva utakmica završila, imamo još dva dvoboja i morat ćemo ići utakmicu po utakmicu. Definitivno možemo proći skupinu, ali moramo biti skromni i ne razbacivati se izjavama.

Luka se dogovorio s izbornikom da propusti utakmicu protiv San Marina na Rujevici, ali ne isključuje kako bi možda ipak mogao zaigrati.

- Dogovor je s izbornikom bio da neću nastupiti protiv San Marina, no vidjet ćemo u ova dva dana kako ću se osjećati na treninzima pa ćemo odlučiti - dodao je Modrić.

Sastavite najbolju hrvatsku momčad u povijesti europskih prvenstava!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna