Sport

Komentari 28

Evo gdje gledati futsal spektakl između Dinama i Olmissuma

Evo gdje gledati futsal spektakl između Dinama i Olmissuma

Draženov dom već je danima rasprodan. Očekuje se vatrena atmosfera u Zagrebu, gdje se nastavlja finalna serija prvenstva Hrvatske u futsalu. Dinamo će u trećoj utakmici ugostiti Olmissum

I Olmissum i Futsal Dinamo zadali su udarac u prve dvije utakmice finalne serije za prvaka Hrvatske u futsalu. U Omišu su odigrane prve dvije utakmice finala, u prvoj je Olmissum slavio s 2-1, a u drugoj utakmici, koja se odigrala u ponedjeljak, Futsal Dinamo je bio bolji s 4-2.

Omiš: Druga utakmica finalne serije 1.HMNL između Olmissuma i Futsal Dinama

Više razloga za zadovoljstvo ima Dinamo, iako je rezultat izjednačen. Naime, zagrebačka momčad uzela je, teniskim žargonom, 'break' pobijedivši u gostima.

Zato 'modri' imaju priliku slaviti titulu prvaka Hrvatske u Zagrebu, s obzirom da se iduće dvije utakmice igraju u glavnom gradu.

Očekuje se pravi spektakl i vatrena atmosfera u Draženovom domu. Prema najavama, na utakmicu bi trebalo doći nekoliko tisuća Bad Blue Boysa. U svakom slučaju, ulaznice u Draženovom domu rasprodale su se nekoliko dana prije same utakmice.

Omiš: Druga utakmica finalne serije 1.HMNL između Olmissuma i Futsal Dinama

Titulu prvaka osvojit će momčad koja prva dođe do tri pobjede, a eventualna majstorica, odnosno peta utakmica, igrala bi se u Omišu.

Spektakl počinje večeras u 20.15 sati, a utakmicu možete gledati na programu MAXSport1.