Obavijesti

Sport

Komentari 27

Evo gdje gledati LP: Brozović i Perišić u nemogućoj misiji...

Evo gdje gledati LP: Brozović i Perišić u nemogućoj misiji...

Bayern München u uzvratnoj utakmici osmine finala LP gostuje kod Salzburga, a prijenos utakmice možete pratiti na kanalu Arena Sport 1, dok će prijenos Liverpoola i Intera biti na kanalu Arena Sport 7

VIDEO

Večeras od 21 sat počinju uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, a na programu su susreti Liverpoola i Intera te Bayern Münchena i Salzburga

Pokretanje videa...

03:08

Momčad Jurgena Kloppa je u prvom je dvoboju svladala Inter u Milanu s 2-0, ali njemački strateg priznao je da nisu odigrali bez greške. 

- Danas to možda nije bilo sjajno, ali bilo je dovoljno da postignem dva prekrasna gola - rekao je Klopp nakon pobjede.  

Nahvalio je i Perišića koji je bio jedan od boljih igrača u porazu Intera. 

 - Mi nismo bili sjajni, ali za to treba zahvaliti i Interu. Perišić je odigrao čudesnu utakmicu, čak su nam i braniči stvarali neprilike. Samo su dolazili pred naš gol. Ključne su bile zamjene, Firmino nam je donio gol - kazao je Klopp. 

Premier League - Manchester United v Liverpool

Liverpool trenutačno niže pobjede te se nalaze na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa šest bodova zaostatka za prvoplasiranim Cityjem, plasirali su se u četvrtfinale FA kupa, ali Klopp smatra kako trebaju biti oprezni. 

- Igrači Intera sigurno neće doći kao turisti. Imaju odličnu ekipu i uvjeren sam da će napasti. Zaostatak od 0-2 puno je puta preokrenut na uzvratnoj utakmici. Ako imaš prednost od 2-0 i misliš da je utakmica gotova, potpuno si na krivom putu. Već na ždrijebu sam mislio kako je Inter najteži mogući suparnik, iako je rezultat prve utakmice puno bolji nego što sam očekivao - rekao je Klopp.

Serie A - Inter Milan v Venezia

Liverpool ima ogromnu prednost pa je trener Intera Simone Inzaghi svjestan je da ga čeka težak zadatak na Anfieldu. 

- Inter dugo godina nije uspio stići do ove faze natjecanja. Znali smo da ćemo igrati protiv teškog protivnika nakon što smo završili drugi u grupi. Dali smo sve od sebe u prvoj utakmici, a isto ćemo napraviti i sada - kazao je Inzaghi. 

Perišić i Brozović na Anfield dolaze na krilima pobjede nakon što su s rezultatom 5-0 pregazili Salernitanu u posljednjem susretu koji su igrali u Seriji A. 

- Bit će jako teško, ali strašno smo motivirani. Važno je zabiti gol u prvom poluvremenu - rekao je Inzaghi. 

Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Moenchengladbach

U drugom susretu snage će odmjeriti Bayern i Salzburg. Njemački velikan u prvom se susretu namučio u gostima kod Salzburga remiziravši s 1-1. Momčad Juliana Nagelsmanna ulazi kao veliki favorit u ovaj susret, a u svojim redovima ima trenutačno drugog strijelca Lige prvaka Roberta Lewandowskog. Za Salzburg bi u početnoj postavi trebao zaigrati mladi Hrvat Luka Sučić. 

U redovima Bayerna nedostaje golman Manuel Neuer, Leon Goretzka i Corentin Tolisso.

Prijenos utakmice Bayerna i Salzburga možete pratiti na kanalu Arena Sport 1, a susret Liverpoola i Intera na kanalu Arena Sport 7. Obje utakmice počinju u 21 sat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog