Obavijesti

Sport

Komentari 44

Evo gdje gledati spektakularnu utakmicu Dinama i Man. Cityja

Evo gdje gledati spektakularnu utakmicu Dinama i Man. Cityja
5

Dinamo od 18.55 na Maksimiru dočekuje Guardiolin Manchester City koji Zagrepčanima stiže nakon prvenstvenog poraza od Uniteda 2-1, ali i sa sigurnošću prolaska u daljnju fazu Lige prvaka...

VIDEO

Dinamovci su kupili gotovo sve ulaznice za ogled s Manchester Cityjem u srijedu. Rasprodane su zapadna i istočna tribina u roku od sat vremena, a već za koji dan planuo je i sjever dolje, dok je ostalo tek ulaznica za sjever gore. Jug je sačuvan za goste kojih, prema najavama, ipak neće biti više od nekoliko stotina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:22

Dinamo još može dalje

City je jedina momčad koja u Dinamovoj skupini C ima osiguran prolazak u sljedeću fazu natjecanja budući da je drugoplasirani Šahtar čak četiri boda iza njega, a Dinamo i Atalanta prate ga u stopu.

Dinamo ima šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja Lige prvaka ako pobijedi City, a Atalanta svlada Šahtar u Harkivu. "Modri" će biti treći i izboriti Europsku ligu ako Atalanta ne pobijedi Šahtar, neovisno o ishodu svoje utakmice ca Cityjem.

Najgori scenarij bit će ako Dinamo ne pobijedi, a Atalanta pobijedi jer će onda Dinamo pasti na posljednje, četvrto mjesto skupine i završiti europske snove. 

Champions League - Group C - Manchester City v GNK Dinamo Zagreb

Pep mijenja samo obranu

Pep je u posljednjem prvenstvenom susretu igrao protiv gradskih rivala, Manchester Uniteda koji su bili bolji od "građana" 2-1 i tako Pepove trupe odmaknuli još korak od borbe za naslov prvaka Engleske. Stoga Guardiola sa sobom u Zagreb vodi jak napad i vezni red, iako mu nedostaju Agüero, Stones i Silva. Eventualne izmjene Pep će napraviti u obrani.

Čini se da će se truditi igračima barem djelomično opravdati rasute bodove iz Premiershipa, iako nikome nije lako igrati pred zagrebačkom publikom, osobito kada svoj dolazak bez obzira na hladno vrijeme najavljuje preko 25.000 navijača 'modrih'. 

Puno je navijača ostalo bez ulaznica pa utakmicu mogu gledati pred malim ekranima na kanalu dostupnom svima - 2. programu Hrvatske televizije, platformi HRTi ili web stranicama HRT-a (besplatno unutar RH).

Champions League - Group C - Manchester City v GNK Dinamo Zagreb

Juniori isto imaju šanse

Dinamovi klinci su i dalje u igri i za prvo mjesto koje donosi izravni plasman u osminu finala, ali za to se puno toga mora poklopiti. Atalanta bi morala izgubiti od Šahtara, a Dinamo bi morao pobijediti Manchester City. Dinamo i City igraju od 13 sati na Hitrec-Kacianu. Prijenos je na Arena Sportu 1 koji se nalazi u osnovnom paketu MAXtv-a i sportskom buketu evotv-a.

Posljednje kolo Lige prvaka (srijeda): 

  • 18:55 Šahtar - Atalanta (PlanetSport 2)
  • 21:00 Bayern München - Tottenham (PlanetSport 1)
  • 21:00 Atlético Madrid - Lokomotiv (PlanetSport 2)
  • 21:00 Club Brugge - Real Madrid (PlanetSport 3)
  • 21:00 Olympiacos - Crvena zvezda (PlanetSport 4)
  • 21:00 Bayer Leverkusen - Juventus (PlanetSport 5)
  • 21:00 PSG - Galatasaray 

Pokretanje videa...

01:19
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu