Sport

Komentari 48

Evo gdje gledati uzvrat Omonije i Dinama u LP-u s vrućega Cipra

Evo gdje gledati uzvrat Omonije i Dinama u LP-u s vrućega Cipra

"Modri" brane vodstvo 2-0 iz prve utakmice na Maksimiru, od 18 sati igraju i Flora - Legia, koji daju idućeg protivnika hrvatskom prvaku. Kladionice ga vide kao blagog favorita

Dinamo će ovaj utorak od 18 sati testirati ciparsku vrućinu o kojoj se priča gotovo mjesec dana, koliko je poznato da bi se putovi hrvatskog prvaka i Omonije mogli ispreplesti u borbi za grupnu fazu Lige prvaka.

"Modri" su u prvoj utakmici, u kojoj nisu stvorili previše prilika, bili izrazito efikasni i golovima Lovre Majera i Kristijana Jakića (jedan drugome su i asistirali) stvorili lijepu prednost na uzvrat.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dresovi Dinama

Igra se na stadionu GSP u Nikoziji, a živa bi na termometru trebala pokazati 36 stupnjeva u 17 sati po lokalnom vremenu. Prvotno se trebalo igrati sat vremena ranije, ali domaćini su nakon pritužbi sindikata nogometaša ipak malo korigirali termin.

Trener Damir Krznar u cijeloj priči oko vrućine na Cipru vidi samo potencijalni alibi za igrače ako ne odrade posao do kraja i uđu u treće pretkolo.

Tamo će ih čekati bolji ili lošiji (ovisno o raspletu utakmice na Cipru) iz ogleda Flore Tallinn i varšavske Legije, čiji uzvrat u Estoniji počinje u isto vrijeme. Poljaci su prvu utakmicu dobili 2-1.

Potvrdi li Dinamo prolazak u treće pretkolo, osigurat će europsku jesen barem u Konferencijskoj ligi. Dakako, uz šanse da to isto napravi i u Europskoj ligi i Ligi prvaka.

"Modri" u ovoj utakmici neće računati na Arijana Ademija, koji je ozlijedio mišić u prvoj utakmici, ali ni na Iranca Sadegha Moharramija, koji se vraća nakon ozljede i nije prijavljen za ovo kolo. U Zagrebu je ostao i Daniel Štefulj koji je bolestan.

Dinamo je prema kladionicama favorit za pobjedu i u uzvratu (koeficijent 2), na Omoniju je 3,50, a na remi 3,40. Utakmicu sudi Šveđanin Glenn Nyberg, a prijenos je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i Dinamovu YouTube kanalu.

Najčitaniji članci