Obavijesti

Sport

Komentari 34

Evo gdje gledati uzvrat Osijeka u kvalifikacijama Europske lige

Evo gdje gledati uzvrat Osijeka u kvalifikacijama Europske lige
1

Ušli smo u Sofiji pametno u utakmicu, tako ćemo i sutra, a nadam se da ćemo ovaj put imati i malo više sreće. Ipak, drugačija je situacija, CSKA ima prednost iz prve utakmice, rekao je trener Osijeka Dino Skender...

VIDEO

Iako su bili puno bolji i poletniji, Osijek je ipak otišao poražen iz Sofije (0-1). No prilika za revanš je već danas. Osječani večeras od 20:45 igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv bugarskog CSKA na svome stadionu.

Stadion u Sofiji 'Balgarska' Armia tutnjao je od pjesme domaćih navijača u prvoj utakmici, a danas bi tako trebalo biti i u Gradskom vrtu gdje se očekuje krcat stadion i žestoko navijanje Kohorte od prve minute.

Prijenos utakmice moći ćete pratiti na Areni 1 od 20:45, a emisija uoči susreta počinje pola sata ranije. Arenu Sport ekskluzivno emitiraju samo MAXtv-ove platforme. Arena Sport 1 dostupna je u osnovnom paketu.

- Otkako sam ja došao svaka je utakmica povijesno. Pa tako i ova - nasmijao se trener Osijeka Dino Skender na posljednjoj presici uoči utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ušli smo u Sofiji pametno u utakmicu, tako ćemo i sutra, a nadam se da ćemo ovaj put imati i malo više sreće. Ipak, drugačija je situacija, CSKA ima prednost iz prve utakmice. Njima će biti lakše, a mi moramo loviti rezultat. Ne smijemo srljati jer oni naprijed imaju baš opasne igrače. Ne bi bilo smisla da nam prerano sve padne u gol. U prošloj su utakmici promijenili formaciju, ušli su nominalno u "našu formaciju", s trojicom iza. Pretpostavili smo to. Mislim da sutra neće taktički iznenaditi.  Bez obzira na poraz u Sofiji, dobio sam potvrdu da mi to možemo proći i nadam se da ćemo to sutra pokazati na terenu - rekao je Skender koji apsolutno vjeruje u prolaz.

Osječani su izgubili od Gorice 3-0 u drugom kolu HNL-a, no taj poraz ne brine toliko Skendera jer je svjesno riskirao i stavio drugu momčad protiv Jakirovićeve momčadi koja je to kaznila. Svi igrači bi trebali biti spremni za utakmicu, osim Jugovića koji se muči s ozljedom i on će susret odgledati s tribina.  

Velika tuga među igračima vladala je nakon što su izgubili od CSKA u prvoj utakmici premda su bili puno bolji na terenu, no Skender i njegovi momci ne misle se predati. 

- Kad sam ušao u svlačionicu nakon poraza od CSKA vidio sam tugu u očima igrača, ali i odlučnost. Što mi moramo napraviti? Zabiti jedan gol u 90 minuta i ne primiti niti jedan. E, onda smo nešto napravili - zaključio je trener Osijeka.

Utakmica se igra od 20:45 u Gradskom vrtu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu