Obavijesti

Sport

Komentari 25

Evo gdje možete gledati ogled Messija i Modrića u 'El Clasicu'

Evo gdje možete gledati ogled Messija i Modrića u 'El Clasicu'

Lionel Messi (33) protiv Luke Modrića (35), argentinski čarobnjak protiv hrvatskog dirigenta. Iako se nakon nekog vremena dogodilo da ni Real ni Barcelona nisu na vrhu, spremni su za najveći derbi Primere

VIDEO

Luka Modrić projektilom protiv Šahtara pokazao je da je i s 35 godina na leđima spreman igrati na vrhunskoj razini, a sad ga čeka ogled protiv Lea Messija u jednom od najvećih svjetskih derbija te svakako najvećem derbiju španjolskog nogometa. Dok su 'kraljevi' pokazali kako još imaju dosta mjesta za napredak i buđenje u ovoj sezoni (2-3), 'blaugrana' se poigrala s Ferencvarošem (5-1).

Zidaneu se opasno trese klupa 'kraljeva', a Perez ima zamjenu
Zidaneu se opasno trese klupa 'kraljeva', a Perez ima zamjenu

Korona sezona poremetila je i stanje na tablici - neki klubovi iz španjolske lige imaju sedam odigranih utakmica, a neki četiri. Tako se Barcelona s četiri odigrane utakmice nalazi na desetom mjestu (7), a Real Madrid se nalazi na trećoj poziciji sa odigranom utakmicom više (10). A na prvom mjestu Primere se sa šest odigranih utakmica i 11 bodova nalazi protivnik Rijeke u Europskoj ligi, Real Sociedad.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37

Naravno kako se najviše očekuje upravo od omalenog Argentinca koji je posljednji put protiv Reala zabio prije dvije i pol godine. Bilo je to 6. svibnja 2018. kad je na domaćem terenu zabio za 2-1, a nakon toga je prošlo pet El Clasica. Messi je sudjelovao u četiri, a u 440 minuta na terenu protiv 'kraljeva' ostao je bez gola. Koeman se nada da bi to mogao napraviti upravo danas.

Pre Season Friendly - FC Barcelona v Girona

Također, mogao bi ovo biti i svojevrsni oproštaj Messija i Luke od El Clasica jer su u posljednjoj godini ugovora sa svojim klubovima te je pitanje hoće li nastaviti karijeru u Barceloni, odnosno Real Madridu. Ali tu su nove mlade nade na obje strane - Ansu Fati u redovima 'blaugrane' i Junior Vinicius u redovima 'kraljeva'.

REAL MADRID v RCD MALLORCA. LA LIGA 2019/2020. ROUND 31.

U vikendu prepunom sportskih događanja, derbi španjolske lige na rasporedu je od 16 sati. Prava na Primeru u Hrvatskoj ima Sportklub, a utakmicu možete pratiti na njihovom prvom programu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu