Obavijesti

Sport

Komentari 22

Evo gdje možete uživo gledati utakmicu 'vatrenih' i Rumunja

Evo gdje možete uživo gledati utakmicu 'vatrenih' i Rumunja
1

Prvi put nakon 15 godina hrvatska nogometna reprezentacija nastupa na Euru U-21, a debitirat će utakmicom protiv Rumunjske u San Marinu ovaj utorak. Početak je zakazan za 18:30

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija ovaj će utorak prvi put nakon 15 godina zaigrati na Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine koje se održava u Italiji i San Marinu.

Protivnik u prvom kolu faze po skupinama reprezentacija je Rumunjske, igra se na stadionu u Seravalleu u San Marinu, a početak utakmice zakazan je za 18:30.

Prava televizijskog prijenosa za područje Republike Hrvatske ima Hrvatska radiotelevizija koja je najavila kako će na drugom programu HTV-a i platformi HRTi za računala, mobitele i tablete (besplatna unutar RH) prenositi sve utakmice Hrvatske i još nekoliko utakmica iz naše skupine. Uvodna emisija uoči utakmice protiv Rumunjske počinje u 18 sati na kanalu HTV 2.

U programu HRT-a su, osim naših, i utakmica Engleska - Rumunjska (petak, 18:30), ali ne i derbi skupine Engleska - Francuska (utorak, 21 sat). Osim toga, HRT će, neovisno o ishodu utakmica Hrvatske, prenositi i oba polufinala (27. lipnja) i finalnu utakmicu 30. lipnja od 20:45 u Udinama.

Satelit i Uefa besplatno nude sve

Ipak, gledateljima u Hrvatskoj u televizijskom su prijenosu dostupne sve utakmice Europskog prvenstva, pa tako i one koje ne prenosi javna televizija.

Prvenstvo, naime, prenosi i njemačka televizija Sport1 koju se u Hrvatskoj može gledati preko satelita u SD-u (Astra 1M, 19.2°E) i kod nekih IPTV i kablovskih operatera bez naknade. Kod nekih se nalazi u dodatnom paketu uz naplatu. 

Na kanalu Sport1 mogu se pratiti sve utakmice Europskog prvenstva osim onih njemačke reprezentacije, koje prenose tamošnje javne televizije ARD i ZDF. I njih se može bez naknade gledati putem satelita (i to u HD-u) te u ponudi nekih IPTV i kablovskih operatera.

Utakmice se bez naknade mogu gledati i na računalima, mobitelima i tabletima. One koje prenosi HRT bit će na njihovoj platformi HRTi, dok su sve ostale na novoj stranici Uefine televizije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...