Obavijesti

Sport

Komentari 13

F. Milin: Čestitam momčadi, dečki su pokazali da su obitelj

F. Milin: Čestitam momčadi, dečki su pokazali da su obitelj
1

Moram čestitati momčadi na ovako odgovornoj igri, na prikazanoj tečnosti i ispunjenim zadacima. Ovo je njihova pobjeda, pokazali su da su prava obitelj, rekao je izbornik Milin

VIDEO

Hrvatska U-19 nogometna reprezentacija je nakon Bugarske i Škotske pobijedila i reprezentaciju Belgije. Na riječkoj Rujevici bilo je čak 4-0 za Vatrene. Redom su zabijali Benković, Brodić, Lovren i Knežević za veliko slavlje i plasman na Europsko prvenstvo.

Izbornik Ferdo Milin bio je izrazito zadovoljan. A kako i ne bi bio, njegova momčad se na Europsko prvenstvo u Njemačkoj ove godine plasirala s tri pobjede, kao prva u skupini, uz gol razliku 8-0. Vatreni su prohujali skupinom.

- Moram čestitati momčadi na ovako odgovornoj igri, na prikazanoj tečnosti i ispunjenim zadacima. Ovo je njihova pobjeda, pokazali su da su prava obitelj. Belgija je dobra momčad, ali otupili smo ih preuzimanjem kontrole nad igrom. Kada vodimo igru, onda i rješavamo utakmice u svoju korist - rekao je Milin pa dodao:

- Belgija je fizički moćnija, no ima problema s nervozom. Mi smo bili sjesni što nam ova utakmica donosi.

U-19 Vatreni će u Njemačku od 11. do 24. srpnja. Najveći doseg, do sad, je polufinale. Treći put će hrvatska reprezentacija sudjelovati na ovom natjecanju, a imajući u vidu da su tu Brekalo, Brodić, Lovren, Knežević, Soldo, Balić, Sosa, Šemper, Fintić, Moro..., možda bi ovaj put mogla doći i do finala. Pa što bude. Nogometaš Udinesea Andrija Balić mogao bi biti važan kotačić u svemu tome.

- Analizirali smo ranije utakmice, popravili pogreške i to se vidjelo. Nema veze što nisam zabio, najvažnije je da smo prošli dalje. Presretan sam, pun emocija što je sve dobro završilo. Belgija je stvarno dobra momčad, a na kraju je bilo i lakše nego što smo mislili. Više smo imali loptu i dominirali - rekao je bivši Hajdukov nogometaš.

Na Euru će sudjelovati osam reprezentacija, a Hrvatska je, za sad, jedina država koja je, uz domaćina, izborila pravo nastupa. Strijelac trećeg gola Davor Lovren lobao je belgijskog golmana.

- Prvih petnaestak minuta smo se prilagođavali na sklizak teren, ali kada smo zabili prvi i drugi gol dobili smo dodatnu snagu. Sve je super završilo, izbornik je zadovoljan i nadam se da smo ispunili sve što je želio od nas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve