Obavijesti

Sport

Komentari 96

Fantastična asistencija Luke Modrića za ''petardu'' Reala

Fantastična asistencija Luke Modrića za ''petardu'' Reala
1

Real Madrid je na domaćem terenu svladao švicarski Basel s uvjerljivih 5-1, a hrvatski je reprezentativac odlično u 30. minut asistirao Baleu za vodstvo od 2-0...

VIDEO

Nogometaši aktualnog europskog prvaka Real Madrida odlično su krenuli u pohod obrane naslova, nečega što nikome prije njih nije uspjelo. U prvom kolu ovogodišnje Lige prvaka 'los blancosi' su na prepunom Santiago Bernabeuu svladali Basel 5-1 i pritom prikazali vrlo dobru igru. 

Momčad Carla Ancelottija povela je u 14. minuti kada je Suchy skrenuo loptu u svoju mrežu nakon udarca Nacha, a vodstvo je povisio Gareth Bale u 30. minuti utakmice. 

Luka Modrić je s nekih 40 metara pokazao odličan pregled igre i vanjskim dijelom kopačke dao loptu u for Velšaninu koji se odlično snašao, prebacio golmana i pospremio loptu u mrežu. 

Tek što su gosti krenuli s centra, izgubili su loptu, a Real je još jednom demonstrirao koliko opasan može biti iz kontri. Bale je povukao po desnoj strani, dao u sredinu za Cristiana Ronalda koji povisuje na 3-0. 

U 37. minuti golman gostiju brani udarac Benzeme, no lopta se odbija samo do Jamesa Rodrigueza koji s četiri metra iskosa s lijeve strane sprema loptu u mrežuOpustili su se domaćini, a već u sljedećoj minuti obrani je pobjegao Gonzalez i zabio za smanjenje rezultata

Luka Modrić izašao je iz igre u 74. minuti uz veliki pljesak domaće publike, a umjesto njega je ušao Illarramendi. samo pet minuta kasnije Benzema se dobro izborio za udarac i snažno opalio s ruba šesnaesterca za konačnih 5-1 i uvjerljivu pobjedu na otvaranju nove sezone Lige prvaka. 

Gerrard iz penala u zadnjoj sekundi za slavlje 'redsa'

Real u sljedećem kolu gostuje kod Ludogoreca, dok Basel dočekuje Liverpool koji je na prepunom Anfieldu teškom mukom svladao bugarski Ludogorec 2-1 i to golom Stevena Gerrarda iz penala u posljednjoj sekundi utakmice. 

'Redsi' su nakon pet godina ponovno u Ligi prvaka, a prvi gol zabio je Mario Balotelli u 82. minuti utakmice. Kada se činilo da će to biti i konačan rezultat, Dani Abalo je u prvoj minuti sudačke nadoknade pobjegao Dejanu Lovrenu i zabio za šok na Anfieldu

Međutim, u posljednjim sekundama susreta stoper Ludogoreca vraćao je loptu golmanu, koji je vrlo loše reagirao. Krade mu nakon toga loptu Manquillo, ovaj ga ruši u šesnaestercu, a sudac iz Slovenije Matej Jug pokazao je na bijelu točku odakle je Gerrard nepogrešiv za olakšanje svih navijača Liverpoola, ali i Dejana Lovrena čija je pogreška mogla koštati 'redse' bodove na otvaranu natjecanja. 

Skupina B

  • Real Madrid - Basel 5-1
  • Liverpool - Ludogorec 2-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...