Obavijesti

Sport

Komentari 99

Objavljen popis: Iz momčadi HNL-a izostavljen Igor Bubnjić

Štimac mi nije sugerirao sastav. Teško je usporediti ovu momčad s inozemnom reprezentacijom. Probat ćemo pobijediti, rekao je izbornik HNL-a Roy Ferenčina

VIDEO

Na konferenciji za medije pojavio se jedan od tri izbornika reprezentacije HNL-a Roy Ferenčina, koji je objavio popis igrača, koji će konkurirati za prijateljsku utakmicu s hrvatskom nogometnom reprezentacijom 14. studenog na riječkoj Kantridi.

Izbornik je pozvao 22 igrača s četiri pričuve, a najzastupljeniji klub na popisu je Dinamo sa sedam igrača, a slijedi ga Hajduk s tri. 

- Štimac mi nije sugerirao sastav. Teško je usporediti ovu momčad s nekom inozemnom reprezentacijom. Probat ćemo pružiti što jači otpor i pobijediti - rekao je Ferenčina.

Treći strijelac HNL-a Tomislav Šarić, zanimljivo, ima status pričuve, a među igračima nije Igor Bubnjić iz Slaven Belupa, koji je potpisao ugovor s Udineseom.

- Njega najbolje poznajem, u padu je forme, a imam četiri stopera. Rastu nam šanse jer Hrvatska će biti nekompletna. U odabiru selekcije tražili smo mlade igrače, izostavili smo Vugrinca, Benka... Teško je bilo sastaviti popis, htjeli smo da svi klubovi budu zastupljeni - izjavio je izbornik HNL-a.

Reprezentaciju HNL-a uz Ferenčinu vodit će i Elvis Scoria te Marijan Mrmić.

Popis igrača reprezentacije HNL-a:

Golmani: Ivan Kelava (Dinamo), Goran Blažević (Hajduk)

Obrana: Šime Vrsaljko (Dinamo), Dario Knežević (Rijeka), Mateo Pavlović (Zagreb), Elvis Kokalović (Slaven Belupo), Hrvoje Milić (Istra 1961), Josip Pivarić (Dinamo), Dario Župarić (Cibalia)

Vezni red: Damir Kreilach (Rijeka), Arijan Ademi (Dinamo), Marcelo Brozović (Dinamo), Marko Lešković (Osijek), Franko Andrijašević (Hajduk), Dinko Trebotić (Lokomotiva), Mijo Caktaš (Hajduk), Dejan Glavica (Slaven Belupo), Ante Rebić (Split)

Napad: Duje Čop (Dinamo), Ante Rukavina (Dinamo), Andrej Kramarić (Lokomotiva), Ante Budimir (Inter Zaprešić)

Pričuve: Ivan Vargić (Osijek), Mirko Oremuš (Hajduk), Tomislav Šarić (Inter Zaprešić), Luka Begonja (Zadar)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići