Obavijesti

Sport

Komentari 49

Daily Mail: Ferguson će parirati Barceloni s Lukom Modrićem?!

Daily Mail: Ferguson će parirati Barceloni s Lukom Modrićem?!
1

Menadžer Manchester Uniteda ljetnu gradnju momčadi s Old Trafforda započet će kupnjom Modrića kako bi se približio najjačoj momčadi na svijetu, piše Daily Mail

VIDEO

Zbog Luke sam morao mijenjati cijelu koncepciju igre, izjavio je svojevremeno menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson nakon što mu je veznjak Tottenhama napravio dosta problema. Ne skriva Škot divljenje prema omalenom hrvatskom reprezentativcu pa ga je nekoliko puta pohvalio istaknuvši da se radi o sjajnom nogometašu.

Britanski Daily Mail u uvodnom dijelu svog teksta kojeg plasira kao ekskluzivu spominje cifru od oko 23 milijuna eura (20 milijuna funti). Toliko je spreman United ponuditi Tottenhamu za Luku oko kojeg bi Ferguson počeo graditi momčad za novi juriš na Ligu prvaka i nedodirljivu Barcelonu. 

"Ferguson već planira budućnost i spreman je otvoriti pregovore oko Modrića, igrača kojem se dulje vrijeme divi. Škot je prijateljima nedavno rekao da bi na Old Traffordu mogao ostati još tri godine i svjestan je da će morati, želi li se približiti najjačem europskom klubu Barceloni, pojačati momčad."

U tekstu se navodi i da Modrić ima ugovor sa Spursima do 2016. godine i da mu je lijepo u Totttenhamu. Predsjednik Spursa Daniel Levy je izjavio kako nema prodaje najboljih igrača, no United je spreman natjerati čelnike kluba s White Hart Lanea da promijene mišljenje s početnom ponudom od 23 milijuna uz moguću razmjenu igrača.

Ferguson bi na White Hart Line poslao Berbatova

Teško bi Tottenham pristao na "samo" 20 milijuna funti za Luku Modrića pa Alex Ferguson ima plan dodati jednog igrača, piše Daily Mirror. Navodno je spreman Tottenhamu dati Dmitra Berbatova koji je razočaran nakon što u finalu Lige prvaka nije bio niti na klupi. Bugarin je uoči finala otišao sa stadiona. Berbatov je došao na Old Trafford iz Tottenhama, a mogao bi se vratiti ukoliko Spursi pristanu na razmjenu igrača plus odšteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...