Obavijesti

Sport

Komentari 19

Fergusonu bukvicu očitala 80-godišnja navijača Man. Uniteda

Fergusonu bukvicu očitala 80-godišnja navijača Man. Uniteda
1

Molim vas, nemojte igrati s dijamantom protiv Chelseaja. Ako želite da razgovaram s menadžerom, razgovarat ću. Navijam za United dulje od njega, rekla je Margaret

VIDEO

Pravu je komediju u Manchester Unitedu izazvala stanovita 80-godišnja Margaret. Vatrena navijačica je nazvala klupsku televiziju i očitala lekciju menadžeru Alexu Fergusonu.

Bakica iz Rochdalea se javila u emisiju u kojoj su gostovali bivši nogometaši Uniteda David May i Quinton Fortune i izrazila nezadovoljstvo tzv. dijamantom, sustavom igre koji u posljednje vrijeme forsira Ferguson.

- Molim vas, nemojte igrati s dijamantom protiv Chelseaja. Ako želite da razgovaram s menadžerom, razgovarat ću. Navijam za United dulje od njega - rekla je Margaret, izazvavši salve smijeha u studiju.

May ju je pokušao uvjeriti da United igra dobro, ali fanatična se navijačica nije dala. Posebno je smeta što ''crveni vragovi'' primaju pregršt golova, posebno na početku utakmica.

- Jeste li primijetili koliko golova primate kad igrate u tom glupom sustavu. Moramo se vratiti na normalnu formaciju. Nije baš zabavno kad imate 80 godina i morate gledati toliko golova koje primamo. Ne sviđa mi se to. Dobit ću srčani udar, a imam 80 godina! Sigurno ne želite da pretrpim srčani udar - rekla je baka i nastavila iznositi svoje viđenje igre najdražeg kluba.

- Imam svoje mišljenje, a sigurno se ne slažem s dijamantom. Igrači ne znaju što trebaju raditi, trče okolo kao izgubljene ovce. Dugo gledam United i vidjela sam sve dobre igrače koji su tu igrali. I oni nisi bili tako glupi da primaju golove na početku utakmica.

Na izlaganje 80-godišnje navijačice se na konferenciji za novinare osvrnuo i sam Ferguson.

- Jeste li je čuli? Bolje da je ne uzrujavam. Rekla nam je da prestanemo koristiti dijamant. Bolje da je poslušam - rekao je kroz smijeh škotski stručnjak.

A hoće li je doista i poslušati saznat ćemo popodne (17 sati) kada United gostuje kod europskog prvaka Chelseaja u 9. kolu Premiershipa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'